• Bucser
    Na most ezt nem vártam, hogy Il-2ből leszek kioktatva ám akkor legyen:)

Kb 6 éve játszom folyamatosan a szimulátorral. Igaz versenyre nem járok, de ismerem a scene-t tehát ha Lock Ona-l és Il-2vel is versenyszinten játszik akkor valószínű, hogy valamely VMH59-esre gondolsz (bár a 2 scene nem keveredik egyáltalán és egyetlen verseny kivételével nem láttam olyat hogy valaki mindkét kategóriában induljon és jelyezett legyen mivel 2 totál külön kategória) A Radeon 9800 példádra: Még hogy nem lehet leterhelni a videokártyát??? Vedd fel Il-2-t full reálba legmagasabb grafikai beállításokkal dobj le 7001-1500 objektumot mondjuk MOszkva mapra a városba és t5egyél be mondjuk 50 bombázót meg 30 AI vadászt és indíts el egy missiont.... Nem a CPU miatt fog földközelben jigget bemutatni a géped, hanem a vid kártya miatt. Az hogy a radeon egy jó kártya nem kérdés, Másrészt a játék OPENGL-re van írva és azért jó neki a radeon, mert nagyon jól skálázható ini buherálással. És többet látsz alacsonyra levett részletességgel, mint magasra állítottal (tudom mert fél évvel ezelőttig egy Radeon 9500pro-t használtam eredményesen) De felszállni egty 16 humannal telepakolt valamint 15 Ai-t tartalmaza folyamatos légvédelmi tűz alatt álló reptérről agyhalál. ugyanis kb 2 fps-ed van és csak a rutinnak köszönheted és jó rádiózásnak, ha fel tudsz szállni rendesen. Úgyhogy a 9800Pro példát plz ne. A Lock On esetén meg egyenesen vicc... emebereknek a 7800 pro-n is akad a játék!!! és nem csak a proci terhelés miatt egy komolyabb terheltségű mission esetén (sok Ai sok human és sok földi object egy térségben).

Igaz FS X nem volt sem Medieval 2. De Fs 2k4 volt nem?? ugye ugye?? ráadásul olyan minőségű addonok vannak hozzá, hogy garantálom neked bármilyen CPU GPU páros nyílvánvalóan megfekektet (még addonok nélkül is képes lehet erre de mérésre mindenképpen használható de hagyjuk)...

Na mindegy. Szerinted én vagyok felületes, szerintem meg a cikk. ÉS nem csak képeket néztem. Nem csak hasból beszélek. Elolvastam a cikket és az általam említett játékokkal játszom. tisztában vagyok vele, hogy a casual gamereknek készült és nem az én szegmensemnek. De szerintem nem fest teljesen világos képet, mert ha most fejlesztenék és ugy döntök, hogy egy 2,6 Ghz-.es pIV elég nekem egy 7900 Gt mellett nagyokat nyelnék mikor Armed Assaultozok vagy éppen Il-2-ben az említet missionok közepébe kerülök, vagy Lock-Onozok. De világos, hogy nem nekem íródott a cikk nem az én igényeimnek csak kicsit félrevezető.