• Robbb
    Köszi az infót,lehet hogy ilyent veszek a prockóra.Ha már így "összejöttünk" volna még pár kérdésem,hátha tudsz valami tanácsot adni.A Barton proci és az NF7 már biztos,de a memória és a táp zavar egy picit,nem biztos hogy bírni fogják a strapát.A mostani gépemben egy 300W-os Acorp táp van,sajnos amikor vettem még nem gondoltam a tuningra.Szerinted ez jó lehet,érdemes majd kipróbálnom az új alkatrészekkel,vagy élből vegyek tápot is?A memórám a gépben egy Kingston 512DDR 333mhz CAC2.5 és van külön egy noname 256DDR 333-as a fiók alján./Próbáltam öket egyszerre de nem indul a gép,külön viszont jók/Ahol voltam boltba az egyik srác megvenné tőlem a két ramot 16000HUF-ért.Ezen azért gondolkoztam el,mert az NF7 400mhz-es dualban tudná kezelni a ramot,de ahoz ugye kellene 2db 256-os,a teljes kihasználhatóság érdekébe 400mhz-es ram,ami 22200HUF és Hynix.Szerinted megérné most elpasszolnom a két ramot és 6000 ráfizetéssel duálba tudom járatni a rendszert,vagy jó lesz bele az a Kingston ram?Mekkora lehet a teljesítmény különbség?Olyat is hallottam hogy a gép jobban húzható ha csak egy szál nagyteljesítményű ram van benne.A Hynix 512 400mhz is kb. 22000 péz,most akkor melyik kombival járnák jobban,persze a tuningot erőssen figyelembe véve.Bocs a sok kérdésért,életembe nem írtam ennyit.Megöszönöm ha válaszolsz,bár ez manapság nem sokat ér./A helyesírási hibákért bocsesz!/