• BaLeeX
    Hát mondok egy példát.
    Tápra még sosem adtam ki plusz pénzt, most is egy 300 vagy 350-es van a házban amit adtak hozzá. Most tettek bele egy Barton 2500+ot, van még 1 videókari + ventivel, két házhűtőventi, 1 mobilrack venti, 2 vinyó, 1 dvd olvasó és egy dvd író meg egy usb-s modem. Edddig semmi problémám nem volt vele. Most azonban hét közepén cd írás közben egyszer csak egy kattanás, megáll az írás majd még egy kattanás aztán folytatja de a lezárás előtt lefagyott. A mobil rack vinyóra gyanakodtam, átnéztem a házat megnéztem jól vannak-e bedugva a kábelek stb. Majd nekiálltam svcd-t konvertálni DVD-re, 2 óra után meguntam és gondoltam közben nézek egy filmet de pár perc után kattanás és meghalt minden. Még volt olyan, hogy win betöltődés közben is kattanás és ott megállt. Ekkor már tuti volt, hogy a mobil rack vinyó szarakodik és kapcsolódik ki a kattanás után. Ház szét, egyik házhűtő lehúz a rack tápcsatijáról, azóta semmi gond, pedig majdnem megvadultam, azthittem a vinyó fog elszállni.
    Jó mondjuk tudom, hogy nem illik a vinyók tápjára bármi mást is rácsatlakoztatni de akkora zsúfoltság volt a házban, hogy máshogy nem tudtam megoldani és eddig semmi gond nem volt vele.

Szóval ez egy példa ami minden valószínűség szerint arra utal, hogy kezd kevés lenni a táp a cuccnak.