• Blasta
    Sziasztok, ismét kis segítségre lenne szükségem!

A helyzet az, hogy lecseréltem az egyik 512/333-as ramomat 512/400-ra. Infineonra. A gép nekiállt resetelni, játékokból kilépni. 3Dmarkok se mentek le rajta.
    Leteszteletem a memtest 86-tal és talált is pár hibás regisztert.

(Ez elött egy 512/333-as Samsung volt benne egy 256/333-as Samsunggal. Egy jó darabig nem volt gáz, de egyszer csak elkezdett hibázni a gép. Ezért lecseréltem az 512/333-ast 400-asra és a másik 256-ost majd később gondoltam cserélni mert no máni)

Lecseréltem az Infineon-t egy 512/400-as Samsung-ra. Ugyan ott tartok. kilép, újraindul stb...

DE! Ha visszarakom egy régebbi 256/333-as ramomat, azzal csont nélkül megy a gép. Persze ugyan abba a ramslotba rakom, az egyesbe.
    Így elvetem azt a dolgot, hogy valami gáz lenne a lappal vagy egyéb dologgal (pl windows, detonator stb...)

A lapom egy Soltek Golden Flame SL75FRN-L. 1,6-os bios-szal. 2500+ Barton.

A ramokat mindig egyedül használom, nem keverem a 333-ast a 400-assal, szal nem ez a gond.
    Most levettem 333-ra a ram sebességét és végig is ment a 3Dmark, de ilyen már volt a régi Samsungommal is. A C&C szerintem 20 perc gémet sem bírna ki vele....

Várom az ötleteket, mert nekem elfogytak! Előre is kösz a a segítséget!