aquatom#3553
Sztem mindegyikkel érdemes. Van lock-os nem lock-os meg ezér féle szinű szagú, de olyat még nemigen láttam amelyik nem menne 3200+ -on. Vagy alapfeszen vagy többön, de valahogy mindegyik ment. Szerintem a 200-as FSB -t mindegyik bírja, ha jó a környezete. Viszont Cache hibással már találkoztam nem is 1-el. Rábeszéltem két haveromat is a Barton-ra. Én is nemrégiben tértem át AMD aztán megtérítettem az eltévedt lelkeet, mivel ők is intel inside-oltak ezidáig. Vettek mind a ketten egy 2500+ -os Bartont. Mindegyik hívott telefonon, hogy néha szabálytalan művelet, meg Fatal Eror meg ilyesmi, de teljesen rapszódikus. Windiag leszed netről futtat, erre mit látok, mindegyiknek hibázik a cache. Persze mindezt alapfeszen, alapórajelen, meg két különféle alaplapban. Erre áthoztuk hozzám a két Barbon-t :) Itt igy ugyanaz volt a diag. Vissza bótba, csere, elsőre elhiszik, kipróbálják, kicserélik, elhiszik, megértik :) HIHETETLEN volt. :) Nos a másik két új proceka az már hibamentesen ment át a windiag-on.