• Lammer
    Egy kis élménybeszámoló, ha megengeditek...

Azért írom le a tapasztalataimat, hogy esetleg segítseg annak aki vásárolni szeretne...

Na megvettem a deszkát a prockót és a coolert is... :)
    Asus Asus A7N8X 2.0 Deluxe REV2.0 gyárilag 1005ös bios
    Barton 2500+
    Titan TTC-CU5TB/F

Végre-végre mondogattam magamnak amikor kicsomagoltam a nekem nem igazán tecccő dizájnos dobozkát, ömlöttek a cuccok ki belőle :) eddig pozitív... (firewire-sata-soundstorm kivezetés-usb etc-etc) felszereléssel nem volt probléma (codegen SP1), Az első megrökönyödést az AGP-PCI szűk távolsága váltotta ki belőlem. Nem szokásom az elsőbe rakni a zsugát, dehát... Sajna a vidkártya hűtőjétől el is felejthetem az elő Slotot :( Nem is beszélve a Com-port(sajnos nekem szükségem van a Nok3410i adatkábele végett) kivezetésrő amelyet moncca az AGP "fölé" dugtam. Ha azt vesszük, hogy bedugunk minden kivezetést, akkor szinte nem is marad hely a PCI zsugáknak. :( Tudom most mondhatnátok, hogy de barom vagy, mert a lapon van két hálókártya, meg egy "állítólag" jó hangkaresz, sajna mivel otthon nincs net egyenlőre disable+maradok (megszokás roxxx) az SBlive5.1emnél... :)
    Prockó ezüstöz(na ez nálam rítus a szerelés 1/3át általában ez viszi el :)) Nos a hűtő roszzhíre nálam nem bizonyult problémának kb 5 mp és fenn is volt. ok eszközök digi-dugi
    ok kapcs. JAJ igen főnix bios jákkkkk :( non nem gond nincs agyonvariálva, sőőőt nagyon 1ccerű, bios friss 1006ra, winxp install+driverek stb,stb, elég muris volt a következő: sajnos nálam a vinyók hogy ne akadjanak(tudjátok win9x disabledma effekt) nem volt elég a 2.42es nforce update, hálistennek a 2.45öt késöbb megtaláltam a vinyómon... jajj megijedtem :)
    Az Asusprobe kellemes kis util, bár én az asus heatprotis utilját kilöttem, nekem ne lövöldözze a renccert le(erről is rosszakat olvastam)
    AMi talán a legnagyobb problémám: sajna 12,5es szorzó max amit bír utána lerak párszorosra a lap, SZTRÉNDZS!!! ha jól tudom egész kellemesen meglehet pörgetni a prockót a Xmentesítés végett...

Namind1...
    Egy kicsit csalódtam, valahogy még EPoxfílingbe érzem magam, avval nem volt semmi gondom, pörgött-forgott :)
    Lapocska 3,5/5
    Hűtő 4,5/5 (frankó cooling, ici-picikét zajos, zárt ház 2800+on 38-41fokkk)

köszi, és sorry, ha hosszúúú voltam...

Linkek:
    Cooler
    Deszka