16997
-
the Godfather #2928 Egy kis csemege:http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91 A site egy francia oldal ami le lett forditva angolra. Ninini..mit látnak szemeim.....Borg úr átváltott AMD-re?..ez épp elégtétel számomra..:))) -
Inquisitor #2925 http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91 -
Borg #2923 Hát öregem akkor nagyon elbasztad a felszerelését...
Én FalconRock II-vel még tuningolva full loadon sem láttam a 2500+om 55fok felett... -
#2920 2400+ procim van GlacialTech 2450Pro-val (egy kicsit hangos )
szerintetetek megeri lecserelni GlacialTech Silent Breeze 462 II -re?
Most az idle 42-45 fok kozott mozog, terhelve meg 50 korul
-
#2919 Milyen alaplap? -
#2917 Szívesen! -
#2916 Köszi szépen, ezer hála ezért a leírásért.
-
#2915 Árak boltonként változnak, általában a Chaintech a legdrágább, de arra szinte mindenhol (ahol kapni lehet) 3 év gar van, és sook extrát csomagolnak mellé, Az EPoX-ok kicsit olcsóbbak, de nagyon jó minőségűek, és kimagaslóak a tuning terén, az ASUS-oknak közepes áruk van, és közepes minőségük, amelyik jó az elég jó, de van pár hibás is, az Abit általában olcsóbb, de mostanában nincsenek velük gondok, stabilak, tuningolhatók, csak pár régebbi alaplapnál voltak típushibák (gynge kondik, stb...), de ezeket már szerintem kinőtték. Ár/teljesítmény tekintetében legjobb az EPoX, ha fullextrásat akarsz, akkor Chaintech, az ASUS közepes, az Abit pedig olcsó, de a doboz tartalma is csak a szükséges tartozékokra korlátozódik, ám mégis jó deszkák. -
#2914 Köszi. És az ABIT NF7-S ről mi a véleményed? Árakat is tudnál mondani erről a 3 lapról? Megköszönném... -
#2913 Legjobb tuningalapok a Chaintech 7NJ*-k és az EPoX 8RDA*-ok. -
#2912 Igen igazad van így gondoltam...
de már én is hajlok a Nforce2-re. Csak a márkát nem tudom eldönteni,eddig csak ABIT alaplapjaim voltak és van, de nem tudom más márkához hasonlítani,hogy jobb-e vagy nem,ha igen akkor mibe is jobb meg miért. (remélem érthető) -
#2911 Ne vegyél VIA chipsetest, nForce2 a legjobb, ezt itt többen is alá fogják támasztani, és a típusok pedig EPoX, Chaintech, esetleg Abit vagy ASUS, de az előbbi kettővel jobbn jársz. Amúgy picit visszaolvasgatsz, és más topicba is belenézel, akkor bővebben is le van írv mindaz, amit én itt besürítettem 1 mondatba! -
jagger #2910 Az amd xp 1800hz procihoz MSI alaplaot néztem ki.szerintetek jó lesz vagy a mindeki által ajánlott asus-t vegyek? Via chipset a jó? -
#2908 Ha minden stabilan megy, akkor valószínűleg csak olyan rész tört le, ami még nem tarozik a proci tényleges (munkavégző) magjához. De ezentúl jobban kell a procival vigyázni, főleg hűtő fel/leszerelésnél, mert ha jobban letöredezik a széle, akkor már valószínűleg tönkremegy. Húzás szempontjából az a rész valószínűleg megintcsak nem fontos, hiszen nem csökken t lényeges mértékben a hőleadó felület, de azért nem árt az óvatosság! -
#2907 es mi a kerdes?
Amugy en is sarkaztam mar le palominot ugy hogy nem sok eselyt lattam tovabbi mukodesere.Azota is szaladgal haveromnal tuningolva. -
#2905 Mert nem tudja, hogy mi a jó!
(Na, jó, szerintem csak úgy gondolta, hogy vár még egy kicsit, hátha kijön valami új chipset, ami esetleg ráver a lassan több mint 1 éves nForce2-re...) -
Borg #2903 K7hez elvileg nem lesz több. -
#2902 Vagy hoppá, nem is lesz KT800? mert én csak K8T800-as chipsetet látok.... -
#2901 Akkor ezekszerint jobban megéri megvárni a VIA KT800-as alaplapját? ha nem akarok persze nvidiás lapot.... -
Borg #2900 Egy ideje már vannak tesztek...
Sebességben egyátalán nem veri az nforce2t, meg tudásban sem. -
Borg #2899 Majd legközelebb az egész regjét meg az összes hozzászólásást törlöm, ha próbálkozni támad kedve... Talán majd meggondolja hol és mit rondit össze...
Próbálkozni ugyanis a WCn kell, nem itt. -
#2897 Sztem se.
Van-e már vkinek új ABIT KV7-es (VIA KT600)alaplapja esetleg? Veri a NF7-eseket? van már teszt róla? várom a véleményeket! -
#2876 Nah meg kell tanulnom rövidíteni, úgylátom, nem szeretek rövidíteni, dehát ha ez a trend???
-
#2875 Jaaah north bridge!!!!
ok igy ok...
baaaah...
megnézem...
köszi.
-
#2874 hat az alaplapi chipset eszaki hidja(North Bridge, meg van South Bridge is), emlekeim szerint a 2.0 as asus ok mar vigan viszik a 200 fsb t ugyhogy nyugodtan probalkozz. -
#2873 wát kájnd of NB?
wácc disz?
most hírtelen nem ugrik be... -
Borg #2872 Ez leginkább attól függ hogy a NB hány voltot kap... -
#2871 igen-igen 166...
szerinted kockáztassak 200as FSB-t???
2X512MB PC3200 Infi ramok...
elvileg a ram bírná, de lehet, hogy a prockó nem, vagy szerinted?
-
Borg #2870 FSBvel hogy állsz? 166al szoroztad ki vagy hogy?
Állitólag az új 8RDA+ biossal elgé szépen mennek már az alacsony szorzók is, lehet kipróbálom ujra a 200fsb-t... -
#2869 Egy kis élménybeszámoló, ha megengeditek...
Azért írom le a tapasztalataimat, hogy esetleg segítseg annak aki vásárolni szeretne...
Na megvettem a deszkát a prockót és a coolert is... :)
Asus Asus A7N8X 2.0 Deluxe REV2.0 gyárilag 1005ös bios
Barton 2500+
Titan TTC-CU5TB/F
Végre-végre mondogattam magamnak amikor kicsomagoltam a nekem nem igazán tecccő dizájnos dobozkát, ömlöttek a cuccok ki belőle :) eddig pozitív... (firewire-sata-soundstorm kivezetés-usb etc-etc) felszereléssel nem volt probléma (codegen SP1), Az első megrökönyödést az AGP-PCI szűk távolsága váltotta ki belőlem. Nem szokásom az elsőbe rakni a zsugát, dehát... Sajna a vidkártya hűtőjétől el is felejthetem az elő Slotot :( Nem is beszélve a Com-port(sajnos nekem szükségem van a Nok3410i adatkábele végett) kivezetésrő amelyet moncca az AGP "fölé" dugtam. Ha azt vesszük, hogy bedugunk minden kivezetést, akkor szinte nem is marad hely a PCI zsugáknak. :( Tudom most mondhatnátok, hogy de barom vagy, mert a lapon van két hálókártya, meg egy "állítólag" jó hangkaresz, sajna mivel otthon nincs net egyenlőre disable+maradok (megszokás roxxx) az SBlive5.1emnél... :)
Prockó ezüstöz(na ez nálam rítus a szerelés 1/3át általában ez viszi el :)) Nos a hűtő roszzhíre nálam nem bizonyult problémának kb 5 mp és fenn is volt. ok eszközök digi-dugi
ok kapcs. JAJ igen főnix bios jákkkkk :( non nem gond nincs agyonvariálva, sőőőt nagyon 1ccerű, bios friss 1006ra, winxp install+driverek stb,stb, elég muris volt a következő: sajnos nálam a vinyók hogy ne akadjanak(tudjátok win9x disabledma effekt) nem volt elég a 2.42es nforce update, hálistennek a 2.45öt késöbb megtaláltam a vinyómon... jajj megijedtem :)
Az Asusprobe kellemes kis util, bár én az asus heatprotis utilját kilöttem, nekem ne lövöldözze a renccert le(erről is rosszakat olvastam)
AMi talán a legnagyobb problémám: sajna 12,5es szorzó max amit bír utána lerak párszorosra a lap, SZTRÉNDZS!!! ha jól tudom egész kellemesen meglehet pörgetni a prockót a Xmentesítés végett...
Namind1...
Egy kicsit csalódtam, valahogy még EPoxfílingbe érzem magam, avval nem volt semmi gondom, pörgött-forgott :)
Lapocska 3,5/5
Hűtő 4,5/5 (frankó cooling, ici-picikét zajos, zárt ház 2800+on 38-41fokkk)
köszi, és sorry, ha hosszúúú voltam...
Linkek:
Cooler
Deszka -
#2868 már mind1...
-
Borg #2867 Minek neked olyan ASUS? van jobb is annál. -
#2866 csak nem nf2 es deszkad van? :) -
#2865 Skacok!
Mondjatok már olyan boltot pesten ahol a következő combo tiumvirátust meg lehet venni, mert telcsizgettem ide-oda és itt csak ez ott csak az... :(
Asus A7N8X 2.0 Deluxe REV2.0!!
Athlon XP 2500+(barton)
Glacialtech Igloo 2510
Sajna csak egyben menne...
Köszi.
-
#2863 köszi! -
Borg #2862 nforce2.
2 csatornás memória kezelést tud, 2 modullal.
Epox 8RD*, abit NF7*, chaintech 7NJ*. -
Borg #2861 Pontosabban a 2600+ az utolsó, amiből van ilyen IS. -
#2860 Csak a 266(133) FSB-s procikat fogadja.
Borg szerint 2600+ az utolsó ilyen. -
#2859 Szasztok!
Tudja valaki, hogy ECS K7S6A alaplapba melyik a legnagyobb prockó amit bele lehet heggeszteni!
Bocsi AMDhez nem értek!
Köszi -
Borg #2857 www.amd.com