• Gerry
    Lassan tényleg állati unalmassá válik a dolog, szerintem hagyjuk az egészet, végülis mi értelme a vitának? Van valakinek érdekeltsége bármelyik cégnél (AMD/Intel)? Gondolom nincs, tehát felesleges meggyőzni egymást arról, hogy melyik a jobb és miért, hiszen mindenki azt használja, amilye van (ami neki ejobban megfelel), vagy amire pénze van. Engem például személyesen állatira nem izgat, hogy SSE2, meg HT, mivel SEHOL sem használnám... Nekem sokkal fontosabb, hogy olcsó legyen a gép, és jól fussanak rajta a játékok, a videótömörítés, a Paint Shop Pro 8, az Office és a Net (e 2 utóbbi akár egy 633-as celeronon is egészjól megy...)!
    Ha valaki megkérdezi, hogy milyen gépet vegyen, akkor megkérdezem mire kell neki? És utánna azt mondom, hogy vegyen P4-et, Celeront, vagy AMD-t, attól függően, hogy mire kell neki.
    De ez az egymás győzködése, hogy márpedig ez ezért jobb, a másik pedig vacak, ez már kezd átmenni ovis szintre! Szerintem Ti is jobban teszitek, ha befejezitek, és más HASZNOS, vagy KELLEMES dologra koncentráltok!