• Palinko
    Hmm nincs értelme nézni a technikai adatokat, de a MHz-t így kiemeled? Persze érdekes az is, de szerintem a számítási teljesítmény a legérdekesebb egy GPU-nál az meg azért kicsit elmarad. Még akkor is ha a vega 64 a 2080ti meg 2080 között van valahol közelebb a ti-hez és tudjuk azért játékokon belül nem tudja ezt. Viszont abban igazad van hogy középkategóriásnak ez a 10 elég, csak kérdés, hogy adnak-e ki ebből felső kategóriát vagy sem. Mert ha ennyi volt akkor elég meh.... Se nem hozza el a 250$ os 1080 telejsítményt se nem hoz valami kiemelkedő teljesítményt és ezzel megint csak az van hogy a középkategóriában igazából a bőség zavara, annyi opciója van az embernek, hogy csak forgassa a fejét, viszont kompromisszum nélküli kártya nincs. Ha nem akarsz RTX-et meg autó árát elkölteni a 2080ti-re nincs nagyon opciód. Azért érdekelt hogy vajon lesz-e egy max CU változat ami tényleg odacsapna. Egyébként én azt hallottam ez sem teljesen RDNA architektúrás csak bizonyos elemeit használja de főként sima GCN még és majd a következő 2020 ban vagy 21-ben lesz rendes RDNA.... Csak teszem fel a kérdést ki szeretne várni addig 5 éve várunk egy normális kártyára és mindig a következő meg évek múlva jön el a megváltás... Mert ha kihoznak egy 5800 meg 5900 változatot ősszel akkor nem szóltam, akkor kurva jól néz ki ez a mostani irány, de ha tényleg 2021-ig ezek a kártyák maradnak akkor megint csak a középkategóriában lesz versenyzés, mint az elmúlt években.