na igen én is így érzem, az előbbi kroszaknál még jók voltak az AMD-k az ár/teljesítmény arány miatt mindenképp.
a GTA5 topicban érdekességekre lehet találni:
"Szia és sziasztok kövezzenek meg de ebben a vitában neked adok igazat.
Valóban egy i5 -ös proci ma már alap, főleg ha olyan játékok futnak a gépeden mint a GTA 5.
Megjelenés óta jórészt azon pörög a topic, hogy milyen ócska gépekre próbálják ráerőltetni a játékot.
Tudomásul kell venni, hogy ha high end játékkal akarsz játszani akkor gépet kell fejleszteni.
Mindamellett nem kell szakértőnek, elég naprakésznek lenni, olvasni a híreket a számítástechnika világában, hogy tudd: AMD egy rakás szar....mint CPU --ban. mind VGA ban.
Nekem AMD -s konfigom volt, váltottam decemberben......nem lehet leírni a különbséget, látni kell."
Azért már a VGA kat is fikázni, nevetséges :D
Azért ezekre a nyilatkozatokra nem sokat adnék, majd úgyis a végén a tesztek döntenek, nekem nagyon biztató, hogy visszajöttek fejlesztőmérnökök, meg az appletól is jött az említett személy. Nos az apple telefon chipjéről azt kell tudni, hogy 2 magos, de gyorsabb mint a samsung telefonok 8 magos megoldásai :D ok tudom a PC teljesen más harctér, főleg úgy ha itt játékok x magot kérnek az is sokszor lehet döntő.