• broman191
    Pontosabban huzamosabb idő eltelte után sz4r az összes, a gyártó által vállalt gari lejárta után 1-2-3 év elteltével nem kell csodálkozni, ha valami kukagyanús viselkedést mutat, vagy csak gondol egyet és megmurdel "egyik este kikapcsoltam a gépet, másnap már nem kapcsol be" módon. A gyártó okos, okkal ad annyi garit bizonyos termékeire amennyit, nem csoda hogy pl. bizonyos a konkurenciánál jóval magasabb órejeles OC videokariknál 2 vagy 3 év helyett csak 1 év gari szerepel...avagy a gyártó szerint 1 évet esélyesen elmegy, azt ő garantálja, aztán minden további év ajándék. :)
    Az AMD és Intel ugyanolyan sz4r műszakilag x év után, mivel nemes egyszerűséggel bizonyos elhasználódó elektrós alkatrészek [amelyek egy termékosztályban sokszor ugyanazok márkától, gyártótól függetlenül]elkezdik megadni magukat, aztán lehet hogy még évekig lesz havi rendszerességgel BIOS beállítás elfelejtődés az alaplapi gombelem cseréje után is, meg gépszétszedés-összerakás fél évente mert tegnap még ment, ma már be sem kapcsol, összerakom megy újra megint hónapokat, de semmi sem egyértelműen kuka, érezhetően mégsem f4sza valami... A kb. 6 évet nyúzott szegény P4-emmel így éldegéltem pár évvel ezelőttig, többek között azért is cseréltem konfigot. Nem kell mondanom, S478 Intel volt. Két napja barátnőmék asztali S775 C2D gépe elkezdett hasonlókat művelni, szintén a bővös 6 év környékén jár az a konfig is...az ismerősi körömben az AMD-s PC-k tulajai sem járnak másképp ~5-6 év után. Mindezek ellenére úgy veszem észre, hogy többnyire Intel+nVidia fanság terjedt el itthon az felhasználók körében, akkor is, hogyha a pénztárcájuk kevéske tartalmából kijövő olcsóbb hardverösszetételű gépecske inkább ATi-AMD fronton érné meg... Részemről amolyan "leap of faith" volt az ATi-AMD konfigra váltás Intel-nVidia után, de eddig különösebben nem bántam meg...csak a vga driverek időnként valóban sz4rabbak az nVidia-tól megszokott színvonaltól, ez nem csak az nVidia tulajok badarsága.