Sok mindenben egyetértünk, és még véletlenül sem akartam becsmérelni, vagy leértékelni az igazi, veterán szervizesek szakértelmét/hozzáértését.
Azt is tapasztaltam, hogy manapság még kielégítő áruinformációt is csak elvétve kapsz ha felhívsz egy kiskert, pedig aki ilyen helyen dolgozik, annak gyakorlatilag folyamatosan áruismeretet kell (kéne) tanulnia.
Az már régen rossz, ha többet tudok ezekről a termékekről mint az, aki ezek értékesítéséből, esetleg szervizeléséből él. Persze ezek a fiatalabb játékosok sokszor (néha a tapasztaltabbak is) a lehető leghatározottabban mondják a hülyeséget az arcodba, mert gázosabb lenne bevallani, hogy nem értenek hozzá.
"Az autodidakta tanulással meg semmi baj, de már előfordult olyan, hogy több tényleg hozzáértő és tapasztalt szervizes nem tudott egy témában továbblépni, nekem meg sikerült, pusztán azért mert találkoztam a problémával, ők meg nem" - ilyen tapasztalatom nekem is van.
Csak tudod ezek közül a hozzáértő és tapasztalt szervizesek közül nagyon sokan akkora arccal ülnek ott a pultban hogy azt képzelik, ha egy problémával még nem találkoztak, akkor az a probléma nem is létezhet, és sokszor itt kezdődik a baj. Nem egyszer hozzák ki az ilyesmit user errornak. Aztán ha a végére jársz a dolognak és megoldod a helyzetet, akkor már sokszor késő. És az ilyen esetek után kerülnek fel a fika cikkek/beszámolók a logout-ra, és a hasonló blogokra/fórumokra.
Ééés ilyen sztorim is van egy pár. :)