Szerintem bármelyik jó vétel abba a 790X deszkába, a 1045T sem retten el sztem 3 GHztől, talán 3,2-3,4ig is el lehet vele menni és ott nem lutri a 6 mag. Ha olyan alkalmazásokra kell, ahol a 6 mag előny, pld videószerkesztés, vagy hasonló jól párhuzamosított dolgok, akkor tuti azt venném. Ha játékokra kell, akkor meg inkább x4 965. Nekem a 965 megy primestabilan 3930 MHz-n, Biosban feszültségnek 1,4625 Volt van ekkor állítva, de sajnos droppol a lapom, CPU-ID szerint ez 1,404 Volt. Tehát a proci bírja a tuningot. Hyper212+ hűtővel 50 fokos a 4 mag, 1350es hűtő fordulatnál.
960T régebben nekem is nagyon tetszett, hogy esetleg 6 magosítható, de azóta leszoktam róla, mert én alapból peches ember vagyok, és se az nem garantált, hogy jó benne a 6 mag, se az, hogy nagyon 3 GHz fölé lehet menni, legalábbis 4GHzig biztos nem megy el mint egy 4 magos. Aztán így sztem frankón 2 hokedli közé lehet csüccsenni vele :))
TX3 hűtőt nem tudom milyen, de sztem komolyabb tuninghoz kevés. A 212+ hangtalan ha nincs nyüstölve a gép.