Hé! Ezt most mé' nekem címezted?
Szerinted nekem van közöm ahhoz, hogy ki mit csinál?
Tedd azt amit jónak látsz, amit írtam a zöldhályogról mint írtam "jóindulatból" volt, mert régen azért volt valami...de mint írtam, a te dolgod!
Sem akkor, sem most nemfogom megkérdezni, hogy mi az álláspontod, mire költesz, és mi a "trendi"...
Nekem ez 1 hobbi, szeretem, ha nincs gond a hardveremmel, és nemis vagyok a pénzem ellensége, de ha már játszok, akkor úgy akarok játszani, ahogy azt a semptronos konfigommal sosem tudtam!
A zenét is szeretem, és azért van az autómban olyan szett, hogyha beülök, és zenét akarok hallgatni, akkor azt úgy halgathassam ahogy épp jól esik!
Ugyanez van a pc-vel, azért veszek olyan cuccot ami logikusan gondolkodva (és pénzkeretbe belefér) ne intelt vagy almát vegyek, mert az mind2 érvemen túlmegy, és az amd/ati szerintem most jelenleg olyan gémer konfigot kínál, hogy nekem a két szempontot abszolút kielégíti!
És nemazért mert "juj se trendi"!
Mertha játszani van kedvem akkor nemakarok 600x800 ban játszani mint ~10 éve kb.!
És remélem nemveszed magadra, nemakarlak sem megbántani, sem offolni, csak nemértettem miért harapsz?! És épp rám?:)