Nem tudom ezt a zöld hályog dolgot vagyis Nvidia pártiságot honnan szedtétek.Mikor írtam olyat hogy az Nvidia az isten?
Max akkor amikor kijött a 8800-as széria mert akkor tényleg ott volt a szeren.És szerintem a GTX 260,275 sem vallott csődöt.
Most az Ati jobb ezt a vak is látja.Nem kell semmi pártinak lenni hogy belássuk Nvidia le van maradva.Most meg kijön a drága szarjaival ami alig lesz jobb az atinál pár %-al.
Elvileg augusztusban jön majd a javított Geforce az talán már az lesz mind aminek a most jövőnek lennie kellett volna,DE baszhatják mert ati addigra olyat kiad hogy NV csak kamillázni fog.
De az nem ár nem elfelejteni hogy nvidiának a pc már csak sokadlagos.
Az meg hogy mire meddig várok az az én dolgom.
De nézzük meg hogy állok:
Azt se tudom hány éves a procim - Ja hogy még mindig tudok vele játszani. Ergo egy mostani váltás felesleges pénzkidobás lenne. IGEN!
VGA-m "elavult szar" meglehet.Tudok vele játszani.IGEN. Ha váltottam volna mit nyertem volna? Semmit sok fps.De az a sok fps nem ér meg 100ezer ft-ot.
Szóval amíg tudok játszani rendesen felesleges váltani.Nem is értem miért nem lehet ezt megérteni,pedig kurvára nem bonyolult!
Az hogy valaki fél évente költ alkatrészre mert juj de trendi az az ő dolga.Kell a pénz lakásra, saját életre.Bármennyire is gépfüggö vagyok és bármennyire is szeretném megvenni a legjobbakat (megtudnám mivel szülőkkel élek még fizum szinte egész része megmarad szal 5 év alatt nem kevés gyűlt össze) nem teszem ,mert másra kell a pénz.