Sziasztok.Elég nagy problémám van.Nekem egy régebbi alaplapom van.Tökéletesen passzol bele a processzorom(AMd X2 5200+).Viszont sztem emiatt mert nem tudja rendesen kezelni az alaplap a procit folyamatos gondjaim vannak.
A játékok folyamatosan begyorsulnak majd lelassulnak.Egyszer 10 fps-egyszer 40fps.Ha olyan játék van ahol nagyon kell a proci majd megdöglik a gép a számításoknál.Élvezhetetlenül futnak a proci igényes játékok ahol fizika van.A windows 1Ghz-snak ismeri fel a procit hiába állítom a szorzót biosban X15.Hiába kapcsolom ki az amd cool and quit et,hiába teszek fel új drivert,hiába amd dual core optimizer.Semmi sem segít.NAgy tömegek és fizika megöli a gépet.
Vki tudna esetleg vmi megoldást rá.Mert így élvezhetetlenek az ilyen játékok.A battlefield bad company 2,assassins creed1-2 mind pocsékul futnak.
Az alaplapom:MSI K9 Neo f V2
A többi része a gépnek.Nvidia 9800GT Oc,2Gb ram,Amd x2 5200+,PQI 2 Gb ram(2x1Gb),táőegység elég erős de noname.NAgyon nagyon hálás lennék ha vki tudna segíteni nekem.Köszönöm előre.