Miért nem jó neked a webshopos rendelés? Nálatok 37-40 a 720-as, itt meg 33 + szállítás mondjuk 35, és ki sem mozdulsz a lakásból.:)
Nálunk is drágák a boltok, amit néztem a pcx-nél az itt 50K-val drágább lett volna. Ráadásul mivel 50k fölötti rendelés így külön nem volt szállítási költség sem.
Persze nekem is mondták a boltban, hogy hagyjam a webshopokat mert így szar úgy szar, meg nincs is raktáron ami a honlapon van meg ilyenek. Ehhez képest én kértem későbbi időpontot a szállításra mint amit ők visszaigazoltak (vasárnapi rendelés és már szerdán hozni akarták:D). Plusz tényleg igaz, hogy a honlapon még kint volt a sima 9850, de raktáron már nem volt, így aztán abban az árban küldtek Black Editiont.
Ennyit erről. Persze vannak rossz hírű shopok (pixmániát szokták lehúzni), de vannak megbízhatóak is. Az ipont dícsérik sokan, ami meg saját tapasztalat, hogy a pcx is hasonlóan jó, és árban is ott van.
Ráadásul ahogy bementem itt ahelyi boltba, hogy AMD proci Ati vga egyből húzni kezdte a képét a boltos, hogy ménem' Intel és nVidia (Intel pólóban volt:D). Mondom csak bazdmeg...megvártam az árat aztán kiröhögtem és megrendeltem a pcx-nél.:)
Weben nem akar senki sem okos lenni, nem mondja meg senki a "tutit" neked. Eldöntöd, megrendeled kihozzák, kész.