CPU Hűtő
-
Beyond silence #1066 LÉGYSZÍ segítsetek emberek! "Csendbuzi" lennék... (na jó legalább halk) hát vettem egy Thermaltake TMG i2 CL-P0372 cpu hűtőt (hát igen lehet nem a legjobb választás, pali vagyok már mindegy), és nem valami extra halk. De lehet halkabb lenne, mert adatok szerint le kéne mennie 300 prmre, viszont 1300-nál még sose ment alább (pedig már marha hideg van...).
Nem tudom miért... Van pár tippem, légyszí segítsetek, hozzáértők.
1. "könnyű installálós" a cucc, alapból rajta volt valami paszta, nem tudom hogy ez jó, lehet nem kéne bolygatni. Vagy lehet az előző pasztából ha maradt valami az érintkezés nem lett tuti? De ha más pasztát is akarnék rárakni lehet már túl vastag lenne nem? Vagy letudnám, le kéne vakarni róla?
2. Lehet azért nem hűt annyira mert rosszul raktam rá? Bár a lehető legjobban próbáltam, de ez a szar újabb bepattintós core duos módszerrel valamelyik sarok szarakodott.
3. Lehet hibás a hűtő és vissza kéne küldeni? Van rá jó pár év gari, de nem szeretek szerelgetni, főleg feleslegesen. De mindenkép furcsa, gázosnak tűnik mert a gyári hűtő is lement 800-ra, pedig a gyár leírásában ez nagyon faja hőcsöves istennyila... Ahhoz képest nem meggyőzően halkabb :(. Plíz help! Előre is thanks!!