Ja. Egyet értek Deadlock-kal. En mar hamarabb rauntam a jatekra. Elsore teljesen raizgultam es nyomtam ket napot, de azutan egysikunak talaltam. Es az is idegesit, hogy tele van teljesen ertelmetlen, hasznalhatatlan targyakkal. Pl. talalok egy bowt, aminek a sebzese gyenge ezert amazonnak nem adom, van rajta 70 mana, ezert odaadnam egy varazslonak, de a strenght requirementje vagy 20. Szoval kurvara semmire sem hasznalható és rohadt sok ilyet talaltam. Keves fejlodeshez hasznlaható cucc van. Persze van, és lehet haladni csak nincs olyan valasztek ami fenntartana az erdeklodest. (Es utaltam a kurva sokk cucc pakolgatasat is, mert ugye megnezni meg kell a cuccokat.) Az emeletti teljesen valtozatlan oldokles is unalmas lett. A foellensegek nem olyan karakteresek, mint dioban. Nem izgultam annyira, hogy hu ez brutal, most mi lesz. Lenyomtam azt kesz.
Egyebkent nekem jol fejlodott a nature magic varazslo, pedig healingeltem csak vele. Szerintem annyi a lenyeg, hogy mindenkinek legyenek killjei es folyamatosan usson, vagy nyomjon valami varazslatot.
Szoval en hamar csalodtam, de mondjatok pozitiv tapasztalatokat hatha visszaulok jatszani :)))