Dungeon Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Ott volt csak a Sect Campben 😊
dracoon
host : 62.201.66.212

FREAK
he?

Riszpekk

Rincewind
Ja a templomban 😊
Rincewind
Csinál a dokumentumokban lévő könyvtárába egy prefs.gas file-t! Ide írd be az IP historyhoz az IP-t!
FREAK
van a swamp campben is 2 😊

na szóval jó a DS? para?? feelinges? izgalmas? kalandos?? mennyire nagy a freedom?

Riszpekk

magus
ember észnél vagy?😊szted a gothicban lehetséges lett volna ha nővel mentél volna?pont ez a lényege, na mindegy. Amugy vannak benne nők a Gomez kastélyában, de azért nincsenek nők mert ez eegy bányatelep!

danone
NET-en lehet valahogy jáccani? Mert össze kéne dobni egy game-t 😊
danone
Kérdés: Idáig bejött a dolog (még az elején vagyon, chapter 3 elött), hogy ha egy karit viszek, a karakter gyorsabb növekedése ellensúlyozza azt, hogy egyedül van (igaz, lassabban haladok, de nagyon nőnek az értékei, így használni tudom a szinten táposnak mond6ó cuccokat). Később nem lehet ezzel beszívni?
FREAK
na milyen a game?? tőőőőőcccsem le?

Riszpekk

hun-ter
megyek alszom pár órát😊))
Na en most vagyok chapter 4-ben a temetonel, itt mar ki****ott nehez a game, tovabbra is normalon megyek bar, de mar nagyon kegyetlen az enemy... Volt egy mocsaras resz, na ott keszuljetek, ha swapm witch-t lattok, legyen o az elso! Ilyen 1080 hp-s szemeteket idezgetnek, es ugy szep rendesen, folyamatosan! A temeto se kutya, 700 hp koruli zombik, meg tamogataskent elegge gyonge repulo izek... Ja es ezek csapatban... Bar a repulo ****okat konnyu leszedni crossbow-al, meg iceshard-al, de akkor is, addig leverik fel csapatot! Urola nyomhatja folyton battle healing-et... Fejet hajtok az elott, aki ezt elbirja hardon! Na jo DS-ezest, jo eccakat (reggelt?), csasztok!

Jo latni hogy vannak meg hozzam hasonlo orultek!

hun-ter
uh én még a meriket kergetem nem hagyom magam most már megcsinálom a chapter 3-at addig nem alszom😊 lehet hogy utána se
hun-ter
na igen próbálgattam össze-vissza de nem volt jó sehogy
Ricewind: ha tudsz lécci találj ki valamit😊
hun-ter: vezerlopult, billenytuzetben allitsd at angolra a kiosztast, aztan a kilences es az ü betu kozott lesz az a nagy 0... Ha nem megy, piszkald kicsit azt a Rincewind nevezetu egyent...

hun-ter
ja múgy ha valakit még idegesít az edgescroll akkor íme:
Dokumentumok\Dungeon Siege\prefs.gas-t megnyitod szerkesztővel és ott van az elején egy olyan, hogy screen_edge_tracking = true; na ezt kell átállítani false-ra (nem próbáltam de szerintem egyértelmű hogy ez az)
http://www.tar.hu/doom/DS1.JPG
Ezt kuksoljatok meg! Ezek kozott semmi olyan nincs, amit eldobtam! Ha valaki megmondja, hogy csinaltam, az....na mind, elobb talalja ki...

hun-ter
na ez az hol tárolja az ip historyt?
hun-ter
asszem nyomom tovább singleben az legalább megy biztosan...
hun-ter
na jó ez nem megy
Durva bug? Van nem 1 ketto benne, pl en kulonosebb helyvaltoztatas nelkul nemreg feltapoltam magamat ugy 3 skillel, mindjart mutatok is egy jo kepet!

Veriel
Hat itt vagy nagyon skilles emberek vannak vagy tenyleg van egy durva bug a jatekban 😊)
hun-ter
úgy értem fájlban hova gondolom a dungeon siege.ini-ben kell megváltoztatni valamit...
hun-ter
hova kell beírni az ip-t? valaki mintha említett volna ilyet
hun-ter
azzal sem
hun-ter
ehh ez az én szerencsém
Veriel
orulok, ha szereztem egy jo percet 😊)

de tenyleg, ha egy jatekban nem lehet novel menni, mar az is gaz, de hogy nincs is benne, az teljesen kesz...

Bloodrayne se fog semmivel sem tobbet tudni, mint a Maxpayne, megis azzal fogok jatszani, a masodikkal 20 percet nyomtam.
Azert rajohetnenek, hogy nem veletlen lett ekkora siker a tombraider.
Veriel
numpaddal sem?
hun-ter
na én még angol billel se tudok 0-át írni...
Rincewind
"gothicot azert hagytam abba, mert mar 5 oraja nyomtam es nem volt benne 1 no sem... buzi egy jatek"

Lol, ezen kurva jót röhögtem 😊))))))
De azért mellékesen jegyzem meg, hogy a kedvenc játékom és nincs semmiféle ferde hajlamom 😄
Rincewind
Ebböl a CS-t vágom, de valszeg azért nem tünt fel nekem, mert a cs.hu-s favsvrs.dat-ot használtam világ életemben...
hun-ter
halika all
nemtom beférek-e egy warriorral...(melee 12)
én nagyon lassan haladok de meg is vannak a küldiim(chapter 2 bányánál vagyok éppen)
csak gondoltam megnézem a multit
meglátjuk😊
Veriel
3rd person viewben altalaban igy lehet mozgatni a kamerat, nem tudom, mi a baj ezzel...

gothicot azert hagytam abba, mert mar 5 oraja nyomtam es nem volt benne 1 no sem... buzi egy jatek
magus
gothicot szeretem😊azt hallottam ha aképernyő szélére viszed az egeret, akkor forog, ezt nem lehet kikapcsolni vhogy?

Veriel
Hat, ha szereted a hack and slasht akkor ja.
Ha rpg fan vagy, akkor ne vedd meg, mert szerepjatek az 0 van benne, meg akkor se, ha azt hiszed, hog yegyszerre majd 5-10 varazslatot nyomsz a kariddal, mert arra meg hotkey sincs 😞)

De multiban jol el lehet vele lenni, meg szep is viszonylag.
dracoon
frissites: 62.201.66.224

magus
singleben jó?érdemes letölteni?

Veriel
Counter strike, Myth, Ghost Recon, ezekben nem lehet magyarral irni. Marmint nem csak, hogy ekezettel nem lehet, hanem a kiosztas is angol. Szerintem q3-ban sem, de ebben nem vagyok biztos.
Rincewind
És mik azok a "normális" játékok???
Veriel
Amugy ez minden normalis jatekban igy van, csodalkozom, hogy van, akinek ujdonsag erejevel hat 😉)
dracoon
jo a 62.201.66.186 is

dracoon
195.38.100.127

EndreMan
Dracoon....en epen 2 perce probaltam becsatlakozni es no games found on the ip . Mi a helyzet?

dracoon
0 -at csak angol bill. kiosztason tudtok irni

dracoon
hi

host ip: 62.201.66.186

johet barki, hajnalig jatek !!!

radeer
Na kipróbáltam a gémet, és szerintem nem egy rossz..jó kis hack and slash ( vagy mi ). Szóval ha éjfél felé beférnék egy party-ba, gondolom farmer leszek,mert most el kell mennem és addig nem tudok játszani szívesen csatlakoznék hozzátok. Dobjatok egy e-mailt a címemre vagy írjátok ide az IP-et + a passt ( ha van ).

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Veriel
Nekem az tetszik, hogy leptem 2-3 szintet ugy, hogy kozben kajaltam, olvasgattam, teveztem. Nyomtam a karimmal egy guardot draconra aztan csa'. Lehet, hogy alt-tab utan is mukodne, es akkor tudnek massal jatszani akozben, hogy fejlodik a karim 😉))))

Mondjuk kesobb bevadult Dracon aztan neha meghaltam, igy idonkent ra kellett neznem a gamera. Nehez az elet 😉))
Veriel
A fegyveres tamadas viszont tetszik, pl. a varinom tok edesen porgeti a botot. Erdemes megnezni kozelrol, nagyon allat.
Veriel
Azert jo lenne ha 2 varinal tobbet is hotkeyre lehetne tenni.