Dungeon Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinál a dokumentumokban lévő könyvtárába egy prefs.gas file-t! Ide írd be az IP historyhoz az IP-t!
van a swamp campben is 2 😊
na szóval jó a DS? para?? feelinges? izgalmas? kalandos?? mennyire nagy a freedom?
na szóval jó a DS? para?? feelinges? izgalmas? kalandos?? mennyire nagy a freedom?
Riszpekk
ember észnél vagy?😊szted a gothicban lehetséges lett volna ha nővel mentél volna?pont ez a lényege, na mindegy. Amugy vannak benne nők a Gomez kastélyában, de azért nincsenek nők mert ez eegy bányatelep!
Kérdés: Idáig bejött a dolog (még az elején vagyon, chapter 3 elött), hogy ha egy karit viszek, a karakter gyorsabb növekedése ellensúlyozza azt, hogy egyedül van (igaz, lassabban haladok, de nagyon nőnek az értékei, így használni tudom a szinten táposnak mond6ó cuccokat). Később nem lehet ezzel beszívni?
Na en most vagyok chapter 4-ben a temetonel, itt mar ki****ott nehez a game, tovabbra is normalon megyek bar, de mar nagyon kegyetlen az enemy... Volt egy mocsaras resz, na ott keszuljetek, ha swapm witch-t lattok, legyen o az elso! Ilyen 1080 hp-s szemeteket idezgetnek, es ugy szep rendesen, folyamatosan! A temeto se kutya, 700 hp koruli zombik, meg tamogataskent elegge gyonge repulo izek... Ja es ezek csapatban... Bar a repulo ****okat konnyu leszedni crossbow-al, meg iceshard-al, de akkor is, addig leverik fel csapatot! Urola nyomhatja folyton battle healing-et... Fejet hajtok az elott, aki ezt elbirja hardon! Na jo DS-ezest, jo eccakat (reggelt?), csasztok!
Jo latni hogy vannak meg hozzam hasonlo orultek! 

uh én még a meriket kergetem nem hagyom magam most már megcsinálom a chapter 3-at addig nem alszom😊 lehet hogy utána se

na igen próbálgattam össze-vissza de nem volt jó sehogy
Ricewind: ha tudsz lécci találj ki valamit😊
Ricewind: ha tudsz lécci találj ki valamit😊
hun-ter: vezerlopult, billenytuzetben allitsd at angolra a kiosztast, aztan a kilences es az ü betu kozott lesz az a nagy 0... Ha nem megy, piszkald kicsit azt a Rincewind nevezetu egyent... 

ja múgy ha valakit még idegesít az edgescroll akkor íme:
Dokumentumok\Dungeon Siege\prefs.gas-t megnyitod szerkesztővel és ott van az elején egy olyan, hogy screen_edge_tracking = true; na ezt kell átállítani false-ra (nem próbáltam de szerintem egyértelmű hogy ez az)
Dokumentumok\Dungeon Siege\prefs.gas-t megnyitod szerkesztővel és ott van az elején egy olyan, hogy screen_edge_tracking = true; na ezt kell átállítani false-ra (nem próbáltam de szerintem egyértelmű hogy ez az)
http://www.tar.hu/doom/DS1.JPG
Ezt kuksoljatok meg! Ezek kozott semmi olyan nincs, amit eldobtam! Ha valaki megmondja, hogy csinaltam, az....na mind, elobb talalja ki...
Ezt kuksoljatok meg! Ezek kozott semmi olyan nincs, amit eldobtam! Ha valaki megmondja, hogy csinaltam, az....na mind, elobb talalja ki...

Durva bug? Van nem 1 ketto benne, pl en kulonosebb helyvaltoztatas nelkul nemreg feltapoltam magamat ugy 3 skillel, mindjart mutatok is egy jo kepet! 

orulok, ha szereztem egy jo percet 😊)
de tenyleg, ha egy jatekban nem lehet novel menni, mar az is gaz, de hogy nincs is benne, az teljesen kesz...
Bloodrayne se fog semmivel sem tobbet tudni, mint a Maxpayne, megis azzal fogok jatszani, a masodikkal 20 percet nyomtam.
Azert rajohetnenek, hogy nem veletlen lett ekkora siker a tombraider.
de tenyleg, ha egy jatekban nem lehet novel menni, mar az is gaz, de hogy nincs is benne, az teljesen kesz...
Bloodrayne se fog semmivel sem tobbet tudni, mint a Maxpayne, megis azzal fogok jatszani, a masodikkal 20 percet nyomtam.
Azert rajohetnenek, hogy nem veletlen lett ekkora siker a tombraider.
"gothicot azert hagytam abba, mert mar 5 oraja nyomtam es nem volt benne 1 no sem... buzi egy jatek"
Lol, ezen kurva jót röhögtem 😊))))))
De azért mellékesen jegyzem meg, hogy a kedvenc játékom és nincs semmiféle ferde hajlamom 😄
Lol, ezen kurva jót röhögtem 😊))))))
De azért mellékesen jegyzem meg, hogy a kedvenc játékom és nincs semmiféle ferde hajlamom 😄
Ebböl a CS-t vágom, de valszeg azért nem tünt fel nekem, mert a cs.hu-s favsvrs.dat-ot használtam világ életemben...
halika all
nemtom beférek-e egy warriorral...(melee 12)
én nagyon lassan haladok de meg is vannak a küldiim(chapter 2 bányánál vagyok éppen)
csak gondoltam megnézem a multit
meglátjuk😊
nemtom beférek-e egy warriorral...(melee 12)
én nagyon lassan haladok de meg is vannak a küldiim(chapter 2 bányánál vagyok éppen)
csak gondoltam megnézem a multit
meglátjuk😊
3rd person viewben altalaban igy lehet mozgatni a kamerat, nem tudom, mi a baj ezzel...
gothicot azert hagytam abba, mert mar 5 oraja nyomtam es nem volt benne 1 no sem... buzi egy jatek
gothicot azert hagytam abba, mert mar 5 oraja nyomtam es nem volt benne 1 no sem... buzi egy jatek
gothicot szeretem😊azt hallottam ha aképernyő szélére viszed az egeret, akkor forog, ezt nem lehet kikapcsolni vhogy?
Hat, ha szereted a hack and slasht akkor ja.
Ha rpg fan vagy, akkor ne vedd meg, mert szerepjatek az 0 van benne, meg akkor se, ha azt hiszed, hog yegyszerre majd 5-10 varazslatot nyomsz a kariddal, mert arra meg hotkey sincs 😞)
De multiban jol el lehet vele lenni, meg szep is viszonylag.
Ha rpg fan vagy, akkor ne vedd meg, mert szerepjatek az 0 van benne, meg akkor se, ha azt hiszed, hog yegyszerre majd 5-10 varazslatot nyomsz a kariddal, mert arra meg hotkey sincs 😞)
De multiban jol el lehet vele lenni, meg szep is viszonylag.
Counter strike, Myth, Ghost Recon, ezekben nem lehet magyarral irni. Marmint nem csak, hogy ekezettel nem lehet, hanem a kiosztas is angol. Szerintem q3-ban sem, de ebben nem vagyok biztos.
Amugy ez minden normalis jatekban igy van, csodalkozom, hogy van, akinek ujdonsag erejevel hat 😉)
Na kipróbáltam a gémet, és szerintem nem egy rossz..jó kis hack and slash ( vagy mi ). Szóval ha éjfél felé beférnék egy party-ba, gondolom farmer leszek,mert most el kell mennem és addig nem tudok játszani szívesen csatlakoznék hozzátok. Dobjatok egy e-mailt a címemre vagy írjátok ide az IP-et + a passt ( ha van ).
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Nekem az tetszik, hogy leptem 2-3 szintet ugy, hogy kozben kajaltam, olvasgattam, teveztem. Nyomtam a karimmal egy guardot draconra aztan csa'. Lehet, hogy alt-tab utan is mukodne, es akkor tudnek massal jatszani akozben, hogy fejlodik a karim 😉))))
Mondjuk kesobb bevadult Dracon aztan neha meghaltam, igy idonkent ra kellett neznem a gamera. Nehez az elet 😉))
Mondjuk kesobb bevadult Dracon aztan neha meghaltam, igy idonkent ra kellett neznem a gamera. Nehez az elet 😉))
A fegyveres tamadas viszont tetszik, pl. a varinom tok edesen porgeti a botot. Erdemes megnezni kozelrol, nagyon allat.
. Mi a helyzet?