• Viking
    Akko' te az ingyen felveheto npckel kezdtel ki... Van par ilyen... Urola biztos az, aztan asszem a harcos stonebridge-ben, aztan meg egy harcos torpe Glitterdeye-ban (nemtom hogy irjak, asszem igy, a banya), meg joval kesobb egy magus egy jegbarlangban, akit en bevettem egy fel percre, kifosztottam, majd kidobtam... Volt nala kiraly pancel (def 20+20, min 19 in, +2 in, meg gyorsabban gyogyulsz), meg cipo is (min 17 in, +1 in)... Mondjuk engem meglep hogy mas 4 meg 6 karival nyomul... Szerintem tokeletesen eleg egy tank, aki nature magicet hasznal (Shock rulez tomegben nagyon!) meg egy ijasz, aki egyben combat magicet is (ez nalam Urola, soul lance-el szep sebezeket produkal, meg egy jo crossbow-al)! Kesz, ennyi, ez ket kari... En meg szamarat se hasznalok, aztan megis magammal tudom vinni amit kell... Ti hol tartotok? En most chapter 4-ben irtok, egy akkora barlangban, amibe be lehetne koltoztetni az egesz drow tarsadalmat , es mar rohadtul tapok a karik! Melee meg ranged mar boven 20 folott, ero meg dex detto, inti is 16-17, varizasbol meg mind2 15-os... Mindenesetre most megyek szunyalni, mer' mar aludni ko, meg mer' holnap nyakon kell onteni nehany nonemu egyedet, es ha mazlim van, meg penzt is kapok erte (tudom, jol viszonyulok a husvethoz ) Na csasztok, es mindenkinek jo DS-ezest! (nem hittem hogy ennyit kepes vagyok irni ilyen kesoi oraban!)