Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
Hajnalcat #2422 Akkor mesélek. Gyújtsatok már tábortüzet. :D
Anno, mikor én 14 éves voltam, akkor nem jártam bulizni, mivel még nem volt szokás ilyen fiatalon elmenni, sőt nem is engedték be nagyon az embert diszkókba meg más helyekre. Egyetlen egyszer voltam ennyi idős környékén diszkóban, akkoris szülők, meg barátokkal együtt nyaraltunk Vonyarcon és bementünk a Magyar Tengerbe (diszkó). Ott láttam elöszőr életem során tűt a WC-ben. Gondolhatjátok, milyen hely lehet...
Na, de egyedül a barátnőmék szülinapi bulijára mentem el. Amúgy meg tényleg, senki sem mászkált akkoriban diszkókba, az meg ritka volt, hogy ennyi idősen valaki lefeküdt volna egy pasival. Bár a legjobb barátnőmnek volt egy pasija, akkor 12 évesek voltunk, magyarul a pasi bűnt követett el. A legtöbb időt 12-14 évesen az utcán lófrálva töltöttem nappal, ennek is megvolt a családi oka...Az igazi bulikba eljárást 17 évesen kezdtem el, mikor lett barátom. Bár előtte is voltak osztálybulik osztálykirándulásokon, na azok is durvák voltak...Tehát, mikor elmentem középsuliba ugye 15 évesen, akkor már rendesen bekerültem a kocsmázási életbe. Mondjuk azt is elárulom, hogy 12 évesen ittam elöször alkoholt, mert a szomszéd pedó bácsi megkínált csokilikörrel.
Amikor meg úgy igazából sokáig elengedtek a szülők, az 18 évesen volt, akkor akár egész éjszaka is kimaradhattam, azelőtt este 10-re mindig haza kellett érnem.
Most mennem kell.