Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök, hogy megusztad épp bõrrel. 😊 Hogy mi van Budapesten mostanában! 😮 Kész katasztrófa. :S
már megoldottam a gondjaimat.
most is tart még a hatás szóval nem gondolkozom ilyeneken most.
nekem a gyógynövény a leghatásosabb!

Remélem hogy minden jól sikerül de tényleg....😉
xD
Még pedig hogy nincs pasim könyebben belemegyek ilyen kis szórakozásokba-kalandokba, mert nem bírok magammal....mondjuk 1 hónap alatt azért csak 2 ilyen volt szal olyan izé nincs nagyon...végül is 15 évesen eddig 3 fiúval volt dolgom... és a fura az hogy az utóbbi kettõvel most augusztusba...:S
De normálisan nehéz megfogni, de tényleg.....
Mostanába tiszta dili vagyok.....na nem baj kezdõdik a suli nem lesz idõm fiúk miatt megõrülni...😄
Úúú viszont most hajtok egy csávóra csak õm .....nem igazán veszi a lapot..:S
Na jó errõl ennyit...😄DDDDDD
Inkább nem beszélek ezekrõl mert....mert...😄 gáz...
xD
Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni neked, Snake, de munkahely ügyben voltam távol (ezért írtam, hogy félek...).
Búfelejtõként meg nekem is használni szokott az ital, meg a zene, az milyen csodákat tud mûvelni az emberrel, ha kivagyok, akkor mindig berakok valami nyugtató zenét, Gregorian, Paradise Lost, Placebo stb...Bemegyek a szobámba, törökülésbe felülök az ágyamra, becsukom a szemem, és egy kis relaxálás után mindjárt jobb. Snake, szerintem próbáld ki! Nekem bejött. Na meg a rajzolás, az is megnyugtat. Szerintem ha szomorú vagy, akkor csinálj olyat, amit szeretsz, és akkor jobban leszel, meglátod, elfelejted minden bajod egy idõre. 😊
így megúsztunk 1 ún. kisebb katasztrófát ill.látványát és benne való szereplést ...
u dont have to listen anybody else but me
már megvan!
legalábbis most nem emléxem nagyon semmire!
tegnap hoztak egy kis gyógynövényt az ilyen bajok ellen!úgyhogy kb estig jól érzem majd magam!:|
ki kell lábalni az iylesmibõl!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ez jó 5let lehet megfogadom a tanácsod!
szeretek gépen játszani!nemrégen még Nagy GAMER voltam szal olyan mágszállott.de már annak is vége.hobbim parkour,photoshop...
/van valami hobbid?megszállotásgod?
beszéklgess emberekkel "csak" a beszélgetés kedvéért
nem kell, hogy mindenki a barátod legyen
az se baj, ha néha nincsen senki
megtanulod, hogy milyen jó, hogy magadra mindig számíthatsz
egy belül erõs, gerinces ember sokkal jobb barát
és talán boldogabb is
azt mondod nem érdekes emiatt bezárkóznom?de mit tegyek szerinted?nem merek senkihez közeledni mert tudom hogy csalódok majd és átver!
hogy egy kicsit nehéz,hát igen az de hogy jobb lesz e hát azt kétlem!

benne van a pakliban
szerintem, nem érdemes ezért bezárkózni
talán most egy kicsit nehezebb, de lesz jobb is!
mondta hogy nem szeretne összeveszni meg hiányoztunk neki meg minden.lol!
jólvan kibékültünk.este pedig elkezdtünk a dolgokról beszélgetni és azt mondta sajnálja hogy nem jött oda,pedig akart volna.nem én mondtam neki hanem õ hozta fel.és ezután megígérte nekem hogy mindig odafigyel majd rám és odajön ha baj van.erre én mondtam neki hogy csak azért nem kell odajönni és eljátszani hogy érdekel hogy mivan velem mert szóltam.erre majdnem lekapta a fejem hogy érdekli mivan velem meg minden.és ezekután mindig odajön majd és bocsánatot kért.de én megmondtam neki ez az utolsó,többet nem játszunk ilyet!erre kíváncsi leszek majd hogy tartja a szavát!megmondom õszintén nem nagyon bízok benne már...
én nem várom el hogy pontról pontra kitálaljon..😄 én már ha kicsit célozgat akkor is levágom mi a helyzet vagy hogy most ezzel mit akar...sõt én már vmikor egy nézésbõl megállapítom..😄
xD
bezzeg ha velem lenne valami baj,akkor meg az senkit nem érdekelne! :| 😄
xD
de miért várják el azt hogy a "srác" pontrol pontra kitálaljon
és miért nem tugyák elhinni hogy a "srác" se tud szavakat találni a témára?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Remélem, Te hamarabb kikeveredsz belõle, mint õ.
hát ezen énis gondolkoztam már!
valóban kicsit olyan mintha kihasználtak vólna.de sajna már megtörtént.
ezek után már tényleg nem úgy kezelem õket.már nemtudom úgy.
velük csak úgy unalom ûzésképpen lógok majd és nem úgy mint eddig.ezt elcseszték.tudod engem már semmi nem érdekel,csak úgy tellik a napom.az sem érdekel ha lesz velem valami.Úgy se érdekel senkit sem,de talán akkor kicsit észrevennék hogy énis létezem... :\