2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • VRSDM
    tisztellek emiatt...

velem is sokszor megesett hogy anyukám mondott egy időt hogy legyek itthon pl 9re suliidőbe, erre haverokkal elmentünk erre-arra azátn mikor indulnék még ezt lenyomjuk oks, még1biliárd, már késéből indulva, sokszor késtem el igy és kerestem az érveket otthon amik jobbak annaál hogy még nyomattam egy kört, aztán mikor rájöttem hogy mind a haverok miatt van a vitázások anyuval, egyszer aztán meg tényleg későn vettem észre hogy indulnikéne, és szoltam a haveromna hogy jöszszvagy sem én most hazafutok mert nemkések el, erre jött a szöveg hogy "jajj basszadmár meg 16éves vagy anyuci kedvence vagy mivagy te? majomgeci és igytovább az oltások a távolból" majd visszaszoltam " engem legalább érdekelnek a szüleim és fordítva" tudni illik a srác aztcsinál amit akar, egyedüli gyerek anyja szivbeteg de ugy pofázik vissz a szüleinek rájukbassza az ajtót és döngö zene melett ordíbál ajnyával aki éjt nappalt áttéve dolgozik hogy a fia megkapjon mindent, mert megis kap csak épp nemtesz le semmit az asztalra...

látszik is milyen gyerek lett, és már előre látom milyen lesz felnőttkorába.

szóval akkor hazafutottam késtem 4percet nemis lett leszidás... azóta már észnél járok igy hazatérés terén...
  • t0mmy #2428
    jupííí :)
  • VRSDM
    fiuk - lányok irt ma az az airrace-es lány ...
  • Zillo
    Na,enis meselek,ha nem gond,elolvastam a hozzaszolasaitokat.

En eletemben nem voltam még rendes discoba,nem azert mert nem engednek,hanem mert ruhellem oket,a zenet,es mindent ami ezzel kapcsolatos.

16 evesen kezdtem el,ugymond eljarogatni hazibuliba,igen ritkasan,kb felevente,(lehet kovetkeztetni,h eletemben hany hazibuliban vettem reszt..)es ezt mind ugy,h edesanyam pontosan tudta,h hol vagyok,es h kivel.Csak igy engedett el,es azt hiszem buszke lehetek magamra,h nem kezdtem el hazudozni,h 'bocs anyu aludhatok ma a baratnömnel?'.Mert sjanos sok fiatal igy probal meg 'elszökni' a nagy budos ejszakaba,es ezzel becsapni a sajat szuleit,holott fogalma sincs arrol,h mik lehetnek akovetkezmenyek.Ha peldaul ne adj Isten vm tortenik a szerencsetlennel,akkor hogy szamitson a szuliere,ha azt sem tudjak h hol van edes gyermekuk?Emlekszem legutobb szilveszterkor egyetemista buliba mentem abaratnömmel,anyu tudta,h hova megyek,es azt is megmondtam meddig maradok.Ismerem anyukamat,es nagyon aggodo tipus,amit megertek.Tortent ugyanis abuli soran,h egy kedves ismerös,akinek az autojaban volt a cuccunk,szepen kisse ittas allapotban elautokazott haza ugy,h elfelejtett szolni elotte..igy a cuccainkat elvitte.Telefon,kabat,penz.Attol nem feltem,h nem latom viszont,hiszen ismertuk,csak epp azt tudtam,h az este folyaman mar nem kapom vissza acuccaim,mivel nem fogja visszahozni oket.Es ekkor paraztam be...Sok mai fiatalt talan nem erdekelne,h hogyan jut haza,v hogy hazajut e egyaltalan még este.Csakhogy ennekem hajnalban idöre kellett otthon lennem,mert megbeszeltuk odahaza.Se telefon,se penz taxira..En ot maradtam volna szivesen,csak egy dolog bantott:az,h anyukam halalra aggodhatja magat miattam,ha nem kerulok haza idoben.Igy elmentunk egy benzinkuthoz,es ott konyorogtem abenzinkutas csajnak,h engedje meg h felhivjam edesanyam h legalabb tudja,h baj tortent,kesöbb erek haza.Es utana mar nemerdekelt h masfel orat kell varnom a nyomorek taxira(amit utolag fizettunk ki),es h kabat nelkul,egy szal poloban kellett futnunk abenzinkutig januarban.Csak az erdekelt,h anyukam megnyugodott.

Azota ha akarok menni,barhova elengednek,elengettek 1 hetre messze tokajba,mert tudtak h nem egyedul leszek,es megigertem h minden nap telefonalok.

Szoval,en a legjobb szivem szerint csak azt tudom tanacsolni,h menjetek szorakozni,ez minden fiatalnak meg jar,csak a szuleitek tudjak,h hol vagytok,es meddig lesztek ott,es ahogy itt mar emlitettetek,ne hasznaljatok ki a bizalmukat,okosan mulassatok!:)

Bocsanat a hosszusagert.
  • VRSDM
    hamár igy szóbahoztam :)
    házibuliba előszőr csak ide 2utcányira engedtek el, még először, haverhoz, aztán nem is ittam egy korty alkoholt sem 12voltam, hazaértem időre, minden okés volt, aztán ahogy jöttek a jobb házibulik, meg a jobb partik szórakozóhelyek lányok stb. ugy maradoztam egyre tovább. szüleim meg nemnagyon nézik jószemmel ezt. ezért van hogy most 17éves létemre sem engednek el moziba sem néha... saját pénzből sem...

bár meg is értem őket, mert szó szerint hazudtam, nemis egyszer--- :(
    bár tanultam belőle
  • Dying Soul
    Az olyan társaságokkal nem kell fogalkozni, ahova "belépőt" kérnek. Lerészegedés a hétvégén, lógás, egyebek. Csak ugye sokak gyengék, nagyon. És ekkor jön az, hogy ők is "arcok" akarnak lenni, nem "normális" emberek, és beadják a derekukat.
  • Brigicsaj
    Na én se járkálok el bulizni életembe 2x voltam diszkóba meg egyszer házibuliba, én is mindig csak a haverokhoz járok le, és legkésőbb fél10re itthon szoktam lenni és én is 15 vagyok, és a többi csajszika meg 13-15 között mozognak és hetente vagy kéthetente mennek el diszkóba, na az milyen és még egy 13 éves csajszi, meg egy 15 éves (aki volt legjobb bnőm) azért utált meg vagy ki mert egyszer-kétrszer mikor megkínáltak a fiúk ittam sört, na és ők milyenek már amikor hetente vagy kéthetente szétcsapják magukat és akkor még én vok az izé....:DD cöhh röhej..:D
    Jah pasi, oké 15 éves vagyok 3 pasi volt eddig az életembe mondhatni...és mindegyiknél meglett volna a lehetőség hogy lefeküdjek, de tudtam hogy én még ehhez fiatal vagyok....
    most is találkoztam egy volt osztálytársammal ma, és meséli hogy vmi 24 éves csávója van már vagy 2 hónapja (ugye ez a csajszi még csak 14, szal azért 10, hát nem tom...:S) na és ő már 1 hónap után megadta magát a srácnak....jó mondjuk a srác vigyázott is rá meg rendes volt állítólag, de akkor is....nem tom, végül is ő dolga mit csinál, csak tényleg vigyázni kell.....
  • Hajnalcat
    Akkor mesélek. Gyújtsatok már tábortüzet. :D

Anno, mikor én 14 éves voltam, akkor nem jártam bulizni, mivel még nem volt szokás ilyen fiatalon elmenni, sőt nem is engedték be nagyon az embert diszkókba meg más helyekre. Egyetlen egyszer voltam ennyi idős környékén diszkóban, akkoris szülők, meg barátokkal együtt nyaraltunk Vonyarcon és bementünk a Magyar Tengerbe (diszkó). Ott láttam elöszőr életem során tűt a WC-ben. Gondolhatjátok, milyen hely lehet...
    Na, de egyedül a barátnőmék szülinapi bulijára mentem el. Amúgy meg tényleg, senki sem mászkált akkoriban diszkókba, az meg ritka volt, hogy ennyi idősen valaki lefeküdt volna egy pasival. Bár a legjobb barátnőmnek volt egy pasija, akkor 12 évesek voltunk, magyarul a pasi bűnt követett el. A legtöbb időt 12-14 évesen az utcán lófrálva töltöttem nappal, ennek is megvolt a családi oka...Az igazi bulikba eljárást 17 évesen kezdtem el, mikor lett barátom. Bár előtte is voltak osztálybulik osztálykirándulásokon, na azok is durvák voltak...Tehát, mikor elmentem középsuliba ugye 15 évesen, akkor már rendesen bekerültem a kocsmázási életbe. Mondjuk azt is elárulom, hogy 12 évesen ittam elöször alkoholt, mert a szomszéd pedó bácsi megkínált csokilikörrel.
    Amikor meg úgy igazából sokáig elengedtek a szülők, az 18 évesen volt, akkor akár egész éjszaka is kimaradhattam, azelőtt este 10-re mindig haza kellett érnem.
    Most mennem kell.
  • DJ Skyline
    "hogy az első-e a csajnál, mert akkor úgy bánik vele utána az ágyban."
    ja,csak lehet a srácnak is most lesz az első! :)
  • Hajnalcat
    Az más tészta. Hát igen, a 14-15 éves kisfiúk se értem, mi a fenét akarnak még ilyenkor. De ha nagyon le szeretne egy csajjal feküdni, akkor is vigyázzon rá, és sok figyelmet szenteljen a lány kényeztetésére, mindenképp meg kell tőle kérdeznie, hogy az első-e a csajnál, mert akkor úgy bánik vele utána az ágyban. Ha az első, akkor óvatosnak kell lenni, és nem csak durr bele módjára, mert ilyenkor fáj a lánynak.
  • Hajnalcat
    "apropó ilyenen mindig ottakartam lenni...
    2006. augusztus 30-án, szerdán este 18 órakor a XIV. kerületi, Stefánia út 22-24. szám alatti szlovák követség elé.
    hátmost tényleg kiállok az igazamért !!!"

Én is szívesen ott lennék, ha Budapesten laknék. Remélem, hogy sokan összejönnek majd. Nem szabad hagyni az ilyesmiket szó nélkül! Minnél több figyelmet szánnak ennek (pl. tüntetnek, focimeccsen transzparenseket raknak ki, hírekben bemondják, fényképek, videófelvételek készülnek), annál nagyobb az esélye, hogy előbb-utóbb valakik segítenek rajtuk.
  • DJ Skyline
    és ha a srác is 14-15,aki épp hancúrozni akar?
  • Hajnalcat
    "manapság meg sok 14-15 éves mehet el az éjszakába, vagy megy el, a lényeg hogy hamar esnek bele olyanokba amikre még ráérnének, ala egy hirtelen jó5letnek tünő aktus... aztán hopp mégse lett olyan jó a lánynak mert a srác hamar elment, a lánymeg ottmaradt csalódva, hogy Ő nemélvezi a szexet, aztán csodálkozik hogy nemmegy majd a későbbiekben (nem egy ilyen lányismerősöm van sajnos)"

Ebben a pasi is hibás, miért akar lefeküdni 14 éves kiscsajokkal. Aztán ott van a másik dolog, hogy nem tudják, hogy kell egy szűz lánnyal szeretkezni, mert annak még fáj ugyebár, aztán ha túl durva a fickó, akkor utána már megutálja a csaj a szexet. Vagy nem egy eset van, mikor azt mondja utána apucinak meg anyucinak a kislány, hogy megerőszakolták, pedig közben meg ő is ugyanúgy akarta. Aztán a pasi szív megint. Ezért nem érdemes még 14-15 éves kislányokkal kikezdeni, akármennyire is kívánják a pasik őket, nem éri meg az utána fellépő szenvedéseket. Ha 17-18 éves lesz, akkor már sokkal komolyabb maga a lány is, agyilag és nem futkároz majd jelentgetni, hogy megerőszakolták.
  • DJ Skyline
    egyetértek! mondjuk szerintem ez "szülő függő"...tehát ki mit enged meg a gyerekének! emlékszem az első házibulira amin voltam 14 évesen,oda nem szívesen engedtek el! de aztán látták,hogy nem tök részegen,beszívva,hányásos ruhába megyek haza,szóval látták,hogy nem estem át a ló túloldalára,így elengedtek onnantól,igaz meg kellett mondanom,hogy kb mikor jövök haza,aztán ha kések,akkor meg telefon! mondjuk érthető,hogyha késik az ember,akkor megpróbál odacsörögni!
    de ezek csak házibulik voltak,tehát más mint egy diszkó! szóval oda akarok kilyukadni,hogy nem minden szülő engedi meg a felhőtlen bulizást,csak akkor ha látja a gyereken,hogy nem "torzul"! aztán vannak biztos akik visszaélnek ezzel,jól betépnek,majd ígérgetik,hogy nem-nem nem fogok többet,és mégis! aztán van az a verzió is,akik lese szarják,hogy mi van a gyerekükkel! talán ez a rosszabb! mondjuk csak néztem,mikor ma megláttam egy budapesti szórakozó hely oldalán lévő képen (nyugatinál van,és B-vel kezdődik a neve!:D ) a hugomék társaságában egy lányt,akiről tudtam,hogy 12 éves! WTF? úgy látszik egyre lejjebb megy a határ,és a végén a 10 évesek is elmehetnek bulizni éjszaka! emlékszem 10 évesen én még nagyban szülinapi zsúroztam a haveroknál! :D bár akkor nem volt szokás ez az elmegyek éjszaka bulizni 12-15 évesen! bár erről az idősebb generáció tudna mesélni,hogy mi is volt anno mikor ők voltak 14-15 évesek (pl Hajnalcat)...
  • VRSDM
    az "érés" (mitnha valami almafáról beszélnénk bár a kerekded formák stimmelnek... szoval elkalandoztam) ideje nemhiszem hogy változna legalábbis nem radikálisan és észrevehetően, főleg nem egykét dinasztia alatt, inkább azzal van a gond hogy mig anyáink 15-16évesen még örömmel fogtak babát a kezükbe hisz 18éves korukig a javának még közelsem volt elengedve a keze...

manapság meg sok 14-15 éves mehet el az éjszakába, vagy megy el, a lényeg hogy hamar esnek bele olyanokba amikre még ráérnének, ala egy hirtelen jó5letnek tünő aktus... aztán hopp mégse lett olyan jó a lánynak mert a srác hamar elment, a lánymeg ottmaradt csalódva, hogy Ő nemélvezi a szexet, aztán csodálkozik hogy nemmegy majd a későbbiekben (nem egy ilyen lányismerősöm van sajnos)

erre felé célozgattam

/apropó ilyenen mindig ottakartam lenni...
    2006. augusztus 30-án, szerdán este 18 órakor a XIV. kerületi, Stefánia út 22-24. szám alatti szlovák követség elé.
    hátmost tényleg kiállok az igazamért !!!
  • DJ Skyline
    szerintem arról,hogy a lányok egyre később érnek AGYILAG! :) nem testileg
    aztán lehet tök másra gondolt! :D
  • Hajnalcat
    Mi a makákóról beszélsz?
  • Hajnalcat
    Nagyon szívesen, máskor is.

Belenéztem ebbe a felvidéki magyartámadások topikba. Ma nyílt, aztán már 300 valamennyi hozzászólás van. Rekord :O Olyan, mint a kaotikus tüzijáték topik, az is népszerű lett igencsak. Csak az a baj ezekkel a topikokkal, hogy egy idő után el kezdenek politizálni benne, mert nem bírják ki, aztán már unalmassá válik. Ezért nem is olvasom már. Felesleges, annyi h*lyeséget írnak össze, hogy az már fáj.
  • VRSDM
    aztis célszerü észrvenni hogy azért eléggé csökken mostanság a "érési idő" vagy nemis az hanem a felnöttség utáni vágy, vagy hogy mondjam.

• VRSDM
    na köszönöm szépen

/mindezt nagy mosollyal és viccesen irtam, még az előzőt is... ezek a postok
    bolondok vagytok mind
    kösz

/mellesleg snake logója nem inkább valami lovagot ábárázol?!
  • DJ Skyline
    csak nehogy túl korai legyen!
  • Brigicsaj
    Hehh, nekem is vannak ilyen velem egykorú ismerőseim akik leszarják még a pasikat, de én korán érő típus vagyok...:DDDD:P
  • bld
    ja a múlthéten is el kellett adni a ferrarit mert megtelt a hamutartó... lassan be fogok dilizni nem lehet így élni és még erre mondják h életszínvonal...
  • Hajnalcat
    Tegnap is vettünk egyet, meg 2 hónappal ezelőtt is, és holnapután is tervezzük, hogy veszünk egy helikoptert, de csak hitelkártyával tudunk fizetni, remélem, elfogadják majd, mert nincs sajnos 10 000-es aprónk.
  • bld
    hány repülőtök van
  • Hajnalcat
    VRSDM, még mindig ezen rágod magad? Ennyire a szívedre vetted? Nem gondoltam volna... Pedig csak vicceltünk akkor. Nem kell mindent olyan komolyan venni. :) Ugyanolyan barát vagy Te is, mint a többiek, nem fontos, hogy mid van, hány repülőtök vagy medencétek, hisz itt csak barátok beszélgetnek egymással. Nem érdekel senkit sem a pénz, meg hogy ki milyen gazdag vagy ki milyen szegény, egy a lényeg, hogy jól kijöjjünk egymással. :)
  • Hajnalcat
    Én csak azt nem értem, hogy egy 15 éves lánynak minek pasi? :S Ha nincs, akkor miért hiányzik neki? Ilyenkor én még f*szt se foglalkoztam a pasikkal, egyszerűen nem érdekeltek. Szerintem ne szomorkodj ezen. Ne aggódj, lesz még annyi férfi az életedben, hogy meg is unod majd őket. Én azt mondom, hogy addig örülj, míg szabad vagy, és nem vagy hozzákötődve egy pasihoz sem. Használd ki, míg lehet. ;)
  • Hajnalcat
    Snake, tetszik az új logód. Az egy tetovált pasi akar lenni gitárral a kezében és a háttérben pedig tűz van. Nagyon bejövős.
  • SNAKE01
    miaz?!?
  • DJ Skyline
  • VRSDM
    érdemes visszaolvasnod akkor :) jókis hepaj volt

#1582 - ezzel kezdődött minden
  • Brigicsaj
    nem voltam itt..:))
  • VRSDM
    azért van idézőjelbe, nemvoltál itt mikor " betértem " ide? ezzel gyanusítottak közbemeg nemis
  • Brigicsaj
    Jah sejtettem hogy nem vagyok vele egyedül...:)) csakk....na nem baj legaláűbb együtt éreztek..:D
  • Brigicsaj
    Tudom, tudom, csak messze vagy.....:(
  • Brigicsaj
    engem a pénz nem nagyon érdekel..:DDD szal hiába vagy "milliomos seggkinyalt"...:DDDD :PP
    Nekem nyáron volt a feléig pasim utána meg csak kisebb kalandok...vagyis 2..:D ebből az egyik jó volt..:D
  • VRSDM
    ha ez megnyugtat még a "milliomos seggekinylat" vrsdm-nek sincs most barátnője, sőt nyáronsemvolt... egész nyáron
    futókaland az más tészta
  • SNAKE01
    Brigi drága!
    én mondtam hogy leszek a pasid!
  • bld
    detto csak az arra kellenék része nem stimmel:D
    van ehylette más próbléma:)
    szalnem vagy egyedül ezzel nyugi
  • Brigicsaj
    ötleteim mindig vannak, csak alany nincs akin meg valósítsam és itt a probléma..:DD
    Magyarul egy pasi kéne...:D Csak nem tok szerezni, mert akiket ismerek azok hogy is mondjam nem igazán nekem valóak, tökéletes haverok imádom őket, deeee nagy részüknek csak arra kellenék, szal érted..