Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • Hajnalcat
    Ha már itt tartunk, orvosnál, és pszihológusnál...Írtam, hogy volt fél évig egy zűrösebb korszakom, akkortájt sokszor hajnali 4-5 óra körül rám tőrt ilyen fulladási roham. Nagyon szar volt, nem kaptam levegőt, fel kellett kelnem, kitárnom az ablakot, hogy jobban legyek. Mintha összeszorította volna valami a mellkasomat, köhögtem, és levegőért kapkodtam. Aztán elmentem egy idő után körzeti orvoshoz anyámék noszogatására. Az orvos elküldött rengeteg vizsgálatra, de semmit sem találtak szerencsére, és mikor visszamentem az orvoshoz az eredményekkel, akkor csak mosolygott rajtam végig, láttam az arcán. Olyan volt, mintha nem hitt volna nekem. Nem is mentem azóta oda hozzá...Tudjátok, mit mondott, mikor visszamentem? Hogy mivel a belégzés okoz nehézséget, és attől fulladok, ezért nem lehetek asztmás, mert azoknak a kilégzés fáj. Aztán utána kijelentette, hogy valószínüleg lelki eredetű a dolog, és hogy el kéne mennem pszihológushoz. Pedig nem is meséltem neki a lelki problémáimról. Furcsa, hogy mégis tudta. :S Persze nem mondtam el anyámnak, se apámnak, hogy hova küldött, én meg nem mentem el. Lassacskán kigyógyultam ebből is. Többet szerencsére nem fulladtam egy idő után. Remélem, többé nem jön elő, mert k*rva sz*r volt.