Hehe... Most egy kicsit elbizonytalanodtam a küldetéseimet illetően. Nem tudom csinálta e már valaki, most leírom mi az ábra. Szóval a Fighter guild-ben kapok egy küldetést, hogy meg kell szereznem egy Code book-ot a South Wall Corner-ben lévő helyről, (ami asszem a Thief guild "székhelye") egy csajtól. Odamentem, aztán a csaj azt mondta, hogy nem adja ide, mert a Fighter-ek tulajdonképpen egy harmadik "társaság"-gal vannak jóban, akiket a tolvaj céh nem nagyon kultivál (Ja, tagja vagyok a Thief guild-nek is) és döntsem el, hogy most akkor nekem melyik is a fontosabb. Visszamentem a Fighterekhez, de ők nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit, csak várják a code book-ot. A 3. társaságnál szóba sem lehet hozni a könyvet. Próbáltam a csajt "sneak"-elni, de nem volt nála a könyv (legalábbis a progi nem jelezte ki)
Most az a tervem, hogy kinyírom a csajt - és az épületben mindenkit- és megnézem, akkor nála lesz -e. Pedig nem vagyok egy mészáros típus... :)
Ha valaki már esetleg +csinálta ezt a küldetést és van más módja is a könyv mexerzésének írjon már please! De ne azt, hogy hogyan kell megcsinálni, csak azt, hogy van másik út. Thx. Jó sokat rizsáztam... :)