27013
-
Ennek a sok pluginnak mi erteleme? teljesen atalakulhat az egesz jatek, modosithato minden a szekesztovel. -
azér' tréder :) -
Devla #2946 Ra'vir (ha jol irom a nevet) Balmoraban megveszi a moon sugart es a skoomat, de csak 600 arany keszpenz van nala. Tulajdonkeppen mindent megvesz, legalabbis eddig meg nem volt semmi, amit ne lehetett volna eladni neki. -
rájött már vki hogy:
1.hol lehet eladni a moon sugarokat?
2.mi lesz ha kiszabaditom a 3 rabot seydaa neennel a slit rider mogotti barlangban? -
Devla #2944 Hali!
Ne az ornek fizess, a thief guildben leveszik rolad a bountyt fele annyiert, mint amennyit az ornek kene fizetned, es a cuccokkal se kell szarakodni. Ja, es van vagy 2-3 kuldi a tolvajoknal amit ha megcsinalsz bonuszkent leszednek rolad minden verdijat ingyen. -
Csak nem lesz "GAME OVER" felirat. :) Bár egyenlőre még kivárok és csinálok mást. Asszem lesz mit. -
A south wall cornerrel kicsit vigyáznék, ha jól tudom arra vezet a játék egyik főszála, nem? -
mondja mar el valaki hogy lehet ezzel a pluginnal hazat szerezni!!!!!!! -
Bocs, beragadt a caps... ehhh -
éS AKKOR ODA LEHETNE FELNYOMATNI A SCREENSHOTOKAT? -
advocatus #2938 Hat maskor oregem hova rakjam fel? xtran van tarhelyem, nem fogok massal szarakodni a kedvedert ok? az url megoldas meg nem vonz annyi latogatot :-))
*SPOILER*
Molag Mar mellett is van egy tomb, kb. 5 vampire van benne +1 magic gyuru life visszaados. -
ja es hogy kell a hazat megszerezni mert nekem beloadoljo a plugint (ki is irja) meg a datafuilesban is beallitottam hogy loadolja be de hogy lehet magat a hazat megszerezni? -
Tetszik a ''Morrowing Karik'' Topicnak az ötlete. Megcsinálom, jó? :) -
tudsz meg valahol ilyen pluginokat? -
Házzal kapcsolatban, letelepedett már vki?
Most láttam egy plugint ami ad egy owner nélküli házat Balmorához...
http://morrowind.ttlg.com/plugins/Balmora_house.zip
Engem sajnos(?) észrevett az egyik Balmorai kereskedő miközben lopkodtam a cuccait... ...miután meghalt :> úgy döntöttem jó nagy ház, jó lesz nekem... A vicces az hogy nem volt "Crime reported..." Kipróbáltam, nem tűnik el a cucc belőle (4 napja, illegális sem)... Hehhhe, kíváncsi vagyok, mi lesz ha vki bejön vásárolni... ;DDD -
Utánanéztem ennek a mod-nak, de sztm kicsit rombolja a világot...
ha a vérdíj (bounty) eléri a 3000 aranyat a karin, akkor amikor alszik valamekkora eséllyel felébreszti egy bérgyilok....
eddig tök jó! CSAKHOGY a bérgyilok az Boba Fett az SW-ből... a hülye páncéljában, meg minden... Még szerencse hogy nem lézerpisztollyal jön...
Mellesleg 3000 arany bonty??! Kinek mennyi? Én részemről próbálom inkább 0-n tartani...
UGYANIS nemkudomki, kicsit korábban írta hogy "le lehet fizetni az őröket" nos, én ezt annyiban módosítanám, hogy nem lefizetni lehet őket, hanem pénzbüntetést lehet nekik fizetni, de az illegális, vagy "gyanús, valószínűleg lopásból származó" cuccot ugyanúgy elkobozzák mint a dutyiban... Módszer: Minden cucc letesz, (különösem moonsugar ;)) ) szimpatikus őrnek kifizet bünti, közben szemsarokból les, mocsok tolvajok, aztán futás vissza felpakolni...
Volt már olyan esetleg hogy viselt dolgot, páncél/gyűrű koboztak el?! -
az Orkot en inkabb barbarnak ajanlanam -
nyugodtan lehetsz custom classos semmi bajod nem lesz tole es a fighternek szerintem az idealis egy Nord vagy egy Redguard karakter -
2 cd-ben texturak meg mindenfele dolgok vannak a szerkesztohoz -
leírás 2-es CD-hez
"put CD 2 in the CD-rom drive"
kb ennyi :)
ha a szerkesztőre gondolsz, az engem is érdekelne :) -
a 2-es cd-hez hol van kézikönyv vagy valami leírás, hogy hogyan kell kezelni? -
nicns lista. tapasztalat és ráérzés... meg el kell olvasgatni a manualt, ott ír minden fajról, hogy milyen... minden class custom, csak elöre le van gyártva. nincs semmilyen elönye vagy hártánya, ha saját kedvedre raksz össze kasztot. -
Ha ölni akarsz, akkor ork vagy nord. Az Adventurer class-szal meg nincs semmi gond :) -
daekelfnek nightblade (bár az a cicák ideális kasztja), tolvaj, vagy sima varázshasználó-féle... max spellsword, de már annak is más a stílusa... -
szerintem itt simán a faj és kaszt ütközik
egy darkelf lehet varázsló, tolvaj, harcos, de a battlemage az vagy ember (imperial, nord) vagy ork
a darkelf nem szereti a feltűnést (bár most hazai pályán van, de ez jelleméből adódik) -
ez nem az a világ... alapvetöen itt a felszínen élnek a darkelfek... ne keverd a drizzit könyvekkel :)) -
izé...MINT rambo 3! :) -
Meg akarom (és meg fogom) csinálni, de még a módszeren gondolkodom. Valószínű, hogy ölni fogok, mini rambo3! :) -
nem kötelezö midnen küldetést megcsinálni...
biztosan van másik út. -
Hehe... Most egy kicsit elbizonytalanodtam a küldetéseimet illetően. Nem tudom csinálta e már valaki, most leírom mi az ábra. Szóval a Fighter guild-ben kapok egy küldetést, hogy meg kell szereznem egy Code book-ot a South Wall Corner-ben lévő helyről, (ami asszem a Thief guild "székhelye") egy csajtól. Odamentem, aztán a csaj azt mondta, hogy nem adja ide, mert a Fighter-ek tulajdonképpen egy harmadik "társaság"-gal vannak jóban, akiket a tolvaj céh nem nagyon kultivál (Ja, tagja vagyok a Thief guild-nek is) és döntsem el, hogy most akkor nekem melyik is a fontosabb. Visszamentem a Fighterekhez, de ők nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit, csak várják a code book-ot. A 3. társaságnál szóba sem lehet hozni a könyvet. Próbáltam a csajt "sneak"-elni, de nem volt nála a könyv (legalábbis a progi nem jelezte ki)
Most az a tervem, hogy kinyírom a csajt - és az épületben mindenkit- és megnézem, akkor nála lesz -e. Pedig nem vagyok egy mészáros típus... :)
Ha valaki már esetleg +csinálta ezt a küldetést és van más módja is a könyv mexerzésének írjon már please! De ne azt, hogy hogyan kell megcsinálni, csak azt, hogy van másik út. Thx. Jó sokat rizsáztam... :) -
lehetséges, én is koliban vagyok, csak nálunk nem szoktak gamékat tölteni, csak mi, azaz a szoba:) -
az könnyen lehet. kiabálj körbe a koliban, hogy ki az :))) -
van critical strike vagy hátbaszúrás képzettség? lehet bérgyilkosként élni? -
már leírtam, de pont az az oka, hogy a darkelf fizikuma nem elég a teljes vérthez és nehéz fegyverekhez
gyorsan, pontosan és halálosan szoktak küzdeni -
hmmmm, asszem dark elfek nem hordanak full plate armort (sőt, ez biztos), úgyhogy a helyedben azzal kezdeném, hogy lecserélem valami gyenge, de könnyű vértre, és longsword helyett valami csinos lovagkarddal próbálkoznék
ettől valszeg gyorsabb leszel, és a fatigue sem megy le olyan gyorsan
harc közben meg mehet egy shield varázs, vagy láthatatlanság......... -
freak ne keseregj, én a 10K-t pörgettem át vagy 30-al, mire feltünt :)))
Vámpírok rulz! -
én is battlemage vagyok, de a civilek 1. szinten sem voltak ellenfelek
persze én orkkal megyek, ott van health, nem tom te milyen fajjal vagy
ja, és persze sikeresen lemaradtam a 6000. dumámról... :))))))))) -
ezt a jelenséget töltésnek hívják, és itt van mit tölteni :)) -
Nézd át a windowst, vagy a letöltésvezérlőket mert nálad van a hiba. Mindketten ellenőriztük többféle módon. Explorer, flashget műxik. -
AfterDark Forum:
"got infected at level TWO!!! the manual says to wait until level 10. hahahaha! i found the vamp by accident. i went from 2nd to 3rd level while fighting this vampire. i kept him alive though...i'd let him hit on me and i'd run off and sleep. only had to do that twice. now i'm tracking down my clan's location. super surprised this happened so fast/easily. just in the right place at the right time i guess. i'm now whomping some serious ass. things that used to mop the floor with me i can now blow my nose with. good luck to you guys! anyone who wants to know the spoiler details on where i got bit let me know. *runs off to play more*"
"go to the othrelas ancestral tomb right outside of vivec. it's near a farmhouse. you will be a berne clan vamp if you go there."
a mázlista állat 2. szinten megfertözödött... :)