• Fantusz
    #26971
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Balmorában a Keleti örtoronyban a szekrény tetején van egy üvegkard, de a közelében egy őr is posztol - a kard ellopható (ügyeskedj).
    Balmora, mágus céh: csináld a khajiit küldetésit, s amikor a hamis lélekkő becsempészését kéri, használd ki a lehetőséget, s szedj össze minden értékes cuccot az asztalról.
    Menj Calderába (gyalogolatsz, de egyszerűbb a mágus teleportot használni).
    A calderai máguscéhben a toronyban találsz egy komplet mester szintű alkímiai cókmókot, vedd fel azokat.
    Keresd meg a koboldot a városban (Ghorak udvarház), majdnem mindent hajlandó megvenni, ráadásul teljes áron, s 5000 aranya van, ami 24 óránként újra termelődik nála.
    Nézz körül a Ghorak udvarházban, a kobold fölötti emeleten látsz néhány ládát, mellette egy orkot. Az a láda érdekes, amin egy kalapács van: egy teljes ork páncélszetet találsz benne. Elveheted, az ork legyáváz, de nincs következménye (amíg le nem buksz valamivel, mert a páncéldarabok lopottaknak számítanak)
    Kell egy ház, ahol lepakolhatod a fölös cuccokat (kezdő faluban pl. akhajiit háza, miután megölted)
    A mester készlettel elég értékes lötyiket tudsz alkímiázni, eladhatod a Kreepernél, az aranyakat elsősorban trénelésre érdemes költeni.


    Szintlépeshez az elsődleges, és a másodlagos skilleket kell növelni, összesen 10 értékkel...
    Mivel a trénelés nincs korlátozva így a szintlépés nem jelenthet problémát, de érdemes kezdetben az attribute szorzókra is figyelni (pl harcosnál az erő-kitartás-mozgékonyság).