• tKool
    Sziasztok!

Volna egy nagy problémám.
    Felraktam a Morrowindet, mert egyszerűen imádom, plusz az összes kieget hozzá. Pakoltam bele még pár plug-in-t és elindítom, hibaüzenet. Gondoltam a magyarítás végett van, mert magyarítás után plug-in-oltam és talán azért nem talál pár fájlt az eredeti nevén. Ezért letöröltem, újra raktam.
    A Morrowindet szépen felpakolja a telepítő minden megvan. De amikor a Tribunal és Bloodmoon telepítője megy, fél perc alatt végigfut a folyamat. Már ez gyanús volt. Mikor megnéztem minden meg van-e, az összes könyvtára a játéknak üres volt. És ezt csinálja már sokadjára. Azóta újra raktam a gépet, de még mindig csinálja. Beszereztem máshonnan a komplett szériát, de az is ugyan azt csinálja. Mi lehet a gond? Már az is feltűnt, hogy a telepítőben nem tudok megadni más helyet a telepítésre, csak azt, amibe már előzőleg telepítette. És az a slusszpoén, hogy az a mappa nem is létezik már, amibe anno telepítettem.
    Aki tudja a megoldást, legyen szíves segíteni, mert már nagyon nem tudok mit kezdeni.