Kotyvasztóknak 1 kis infó másik fórumról: (Rephyx írta)
"Alkimia: szerezni kell mozsart, meg mindenfele leparlos cuccokat, osszesen 4 kulonfele van, a boltokban. Ezekutan hasznalni kell, es az alkimista alapkonyv szerint beledobalni a cuccokat. Create, es ime: elb@sztuk :) En 30as alkimiaval kezdtem, es alig tudtam valamit felfozogetni, meg ugy is, hogy volt mind a 4 cuccombol. Az alkimista konyv egyebkent vagy Vivec, Foreign's q. konyvesbolt, vagypedig Pelgiad (jol irtam vajon ?:) falucskaban az emeletrol lehet valakitol elcsorni. Van benne par recept, de eleg ha a sima es utazos recepteket probalgatjuk, talan vizenjarast sikerul csinalni meg kezdokent. Minel nagyobb az alkimiank, annal inkabb kijeloli, hogy mire jo az adott kacat. Wolfyval ugy neztuk, hogy 15/30/45/60? a hatar. Ezek folott ir ki egy dolgot, hogy mire jo.(restore health, stb, a tobbi kerdojeles)
Par recept, amivel sima mozsarral is megprobalkozhattok, ha nem feltitek, hogy elvesznek a cuccok. Feather: heather+scuttle
Rest. Fati.: saltrice/hound meat/large/small egg/crab meat/scuttle. Ezek kozul 2ot vagy tobbet (max 4) kell folfozni, ha tobbel probalkoztok, sokkal erosebb lesz. Lehet talalni oket kezdetben, es fejlesztesnek talan jo lesz. (csak sikeres fozestol fejlodik az alkimia, de attol nagyon.
Amiert megeri: el lehet adni/meginni a lottyoket.
Amiert nem eri meg: idegesito az 50 fele kacatot hurcolaszni, amik raadasul nagyon, nagyon nehezek...."