27013
  • Efreet
    most szedtem le, nem offline..
  • FREAK
    amúgy thx, majd még próbálgatom
  • FREAK
    milyen kár, hogy offline...
  • Efreet
    indexfórum:
    Hidra Julika 08:10:22 (111)

Helló fiúk!

Sikerült beszereznem a manualt.
    Az eredeti van beszkennelve, és pdf-be összerakva. 44MB

Innen tudjátok leszedni:
    ftp://213.222.134.114
    user: morro
    pass: morro

Csak néhány napig tudom fennhagyni, úgyhogy akinek módja van rá tegye föl valahova, hogy a többi lurkó is elérhesse.
    ------------------
    hajrá :) tessék mirrorolni
  • FREAK
    nagyon-nagyon hiányzik a transzport..........
  • Efreet
    a szekér-hiány nem tünik jó ötletnek... marad az, hogy kihordasz mindent a kijárathoz, és pár fordulóval hordod el...
  • FREAK
    kipróbáltad már?
  • FREAK
    :)))))))))

nos, forradalmi újítás lenne :)))))))))

bazeg, feldúltam egy dungeont, de nem bírtam egyszerre kivinni sz összes értéket.........

kurvára suxxx, hogy nincs ló meg szekér........
  • Efreet
    gondolel, ha a gép is tudna menteni-tölteni... mész legyakni a föellent, és mikor megborul, kiírja, hogy XY has loaded the game... és ott állsz a fögönosz barlangja elött :)))))

Godslayer: király, ez a helyes módszer!
  • FREAK
    :)))))

sittes arc :)))

engem nem kapnak el élve!

"Vissza!!! Egy quickload spell van a kezemben!!!!" :)))))
  • Efreet
    próbáld ki. (na erre jó a mentés). szerintem amúgy nagyobb városban biztos lehet házat venni, az egy biztos alvóhely a vámpírféléknek.
  • FREAK
    ja, találtam is egy jó kis házat egy mocsárban :) de olyan macerás mindig odamenni

nem lehet házat venni???? vagy mi van, ha a guildben cuccolok le?
  • Efreet
    ja, aki a teljes szerkóban jár lopni... már a DF-ben se volt szerencsés. kell 1 ház-akármi, ahol lecuccolsz, és 1 szál khajit-suitban (nindzsaruha a'la daggerfall) mész pakolni... ha ülsz, nem veszik el semmi, csak az aznapi(éjjeli) szajré. :)))
  • FREAK
    de olvastam olyat, hogy elveszik a cuccokat

na arra tényleg bepipulnék :)
  • Efreet
    miért is gond pár napot leülni a csendespihenöben? tudomásom szerint nincs idökorlát a játékban :)
  • FREAK
    ez igaz, csak az a helyzet, hogy most még az őr ver orrba engem, valóban kurva nehezen fejlődik a karim, és attól csak elmenne a kedvem, ha egy üres láda miatt megpusztulnék, vagy sittre vágnának................

de majd úgy 5. szint környékén summonolok neki pár démont meg küldök arcába némi lángot visszatöltögetés helyett :))))
  • Efreet
    "ha valaminek nincs tétje, nem szeretem miatta bajba keverni magam"
    akkor minek csinálod? ha már egy bajkeverö orkod van aki amellett hogy battlemage (a daggerfallban egy nagyon nehezen kezelhetö-fejleszthetö kaszt volt), még lopkod is, akkor meg verd orrba a városi ört, ha pofátlankodik. ha meg öres volt a láda, akkor benyelted :) csak játék :))
  • FREAK
    ezisazis........... pl. ha egy üres láda zárjának cseszegetése közben érnek tetten, azt visszatöltöm.....

épp elég kihívás a sok harc, főleg mágiahasználók ellen, ha valaminek nincs tétje, nem szeretem miatta bajba keverni magam

persze, ha nem battlemage lennék, vagyis kerülném a harcot, és a lopás lenne a fő tevékenységem, akkor nyilván úgy állnék hozzá a dologhoz
  • Efreet
    érdemes.. ha olyan a karaktered, csináld... de remélem save-load varázslat nélkül lopkodsz... tehát ha lebux, spuri :)
  • FREAK
    viszont, ha nem lát senki, lehet lopkodni rendesen :)) fogadókban érdemes, a "lakók" néha ottfelejtik a fegyvereiket, pénzüket, könyveiket a szobában... :)
  • Efreet
    igen, ezt írták már elötte, hogy megszünt az, mint a daggerfallban, hogy legyilkolod a városiört a boltos arca elött, majd eladod neki azzal a cuccal amit most loptál... söt, ha pl egy köpenyt ellopsz, és késöbb abban sétálgatsz, akkoris feltünhetsz a boltosnak...
  • FREAK
    kellemes csalódásban volt részem tegnap

a helyszín Vivec, Jobasha's bookstore

megvettem tőle a könyvet, amit a mage guildben rendeltek, és pont nulla aranyam maradt

na, mondom, az előtérből ellopok pár könyvet, amikor az őr nem néz oda, és leviszem a kereskedőnek eladni......... úgy nézett ki, menni fog, a lopást nem vette észre az őr, és az árus is szépen ajánlgatta a laza 40%-os árakat, de párszáz arany lett volna belőle. Na, amikor megnyomtam az offer-t, akkor észrevette, hogy a saját könyveit adom el neki, és 'a crime has been reported'

jött az őr, satöbbi....... szóval nem hülye a progi
  • FREAK
    hát a mostani (agyaras ork) arcomnál a vámpírfácia csak szebb lehet :))))))))
  • Efreet
    még nem... jöjjön ki európában X-re, és majd akkor.. addig elökerestem a Daggerfallos vámpíromat és futottam vele pár kört :) vérszívás rul, ellen hullik, én gyógyulok :)
    jaigen, morrowindes vámpírklánok... a 3 klán alacsony létszámú, és belterjes. rajtuk kívül van pár "vad" vámpír, akik nem tartoznak egyik klánhoz sem, és egyik klán se ismeri el tagjaként viszont valamelyikük fertözte be öket - vagyis a tulajdonság és képességfeljlödés attól függ, hogy melyik klán fertözi meg a karaktert. a klánok nem vesznek be külsö tagokat (a dizájner legalábbis ezt mondta, túl sok idö lett volna egy teljes sztorivonal kiépítése, de nem tudni mi is lett ebböl), de adnak jópár küldetést. a vámpírklánok nem állnak szóba "halandókkal".
    a játék végigjátszható vámpírral, de NAGYON nehézzé teszi a dolgot (szociális okokból is... pl nehéz fuvart találni bárhova... de van pár csoport, akik ha nem is nagy örömmel, de szóbaállnak egy vámpírral). jaigen, kinézet. minden fajnak és nemnek van 1 vámpír arc-modellje, ez az átváltozáskor kicserélödik a karakter-modellen.
    mind1. álmos vagyok...
  • FREAK
    te vérszívó :))))
  • Efreet
    köszi :))
    a 72 óra az egyetlen új információ :) amúgy a vámpír-rész dizájnerével van 2 beszélgetés az AfterDark-on, ö elejt 1 olyan infot, hogy a könyvek írnak 1 vámpírról aki "kigyógyult átváltozás után"... szóval nincs minden veszve az átváltozottak számára (bár nem tudok a szentéleten kívül olyan okot, hogy a vámpír-hatalom szaga ne legyen túl csábító... minek visszaváltozni? :D)
  • FREAK
    hi, találtam egy könyvet : Vampires of Vvardenfell :)

3 vámpírklán van, egy agresszív húsdaráló fajta, egy varázshasználó, bűbájoló, meg egy thief szerű lopakodós mérgezett nyilas

a harapás után 72 órával történik meg az átváltozás, de addig asszem visszafordítható a folyamat

utána nem :)

amúgy végre szintet léptem, bár asszem a battlemage kettős kasztnak számít, mert csak most lettem 2. szintű

ha az ember kitűz magának egy célt, és megpróbálja azt követni, illetve a szerepét jól kijátszani, akkor szép egyenletes menetben tud haladni a játékban

ultracool
  • Unknow
    Hali all!
    Valaki feltette már ehhez a játékhoz a modot???Állítólag a mod segítségével birgyilkos ered a nyomodbe,ha elég nagy a vérdíj a búrádon!Valaki kipróbálta már?
  • Rephyx
    Sziasztok :) Latom mar idezgetnek is, hires lettem.... :)
    Deto: Speechcraftom nekem is van, es 50 folott mar nagyon megy, szorj mindekinek 10 aranyakat, es neha le lehet allni a nyelved "koszorulni" valami arcon, bajologjal (Admire) neki 1000el, lehetoleg azonos nemunek, mert ha no a masik, sikertelenseg eseten nagyon sok - jar. Igy nagyon szepen megy a speechcraft, masreszt siman elmesz Vivec/Ebonheart-ba, es ott annyi ember van, hogy orok eletedre lesz mit gyakorolni...
    Alkimia: zugkifozdet en Balmoraban rendeztem be az alkimistanal, neki ugyanis 3000 aranya van, es jol el lehet adni neki a kulonbozo kotyvalekokat. Aki profi tolvaj (mint pl en hehe :)) az lenyulja meg onnet a grandmaster's mozsarat is :) a tobbi cuccot is meg lehet itt venni, plusz ledobalni az alkatreszeket a foldre, es visszajarni egy nagyot fozocskezgetni... 45os felett mar nagyon jo hogy latsz 3 lehetoseget, rengeteg mindent meg lehet fozni. Ha van kerdes johet, Efreet figyel, aztan szol ha irtatok ide.
    Lassan megoldom a torpe romok relytelyet :)
  • Efreet
    aki nem tudná esetleg, a daedrák a démonok megfelelöi az Elder Scrolls univerzumban... a Daggerfallban kemény falat volt a leggyengébb is, de szerencsére senkit nem kötelezö legyakni a játékban.
  • MiQ
    Jó reggelt!
    Tegnap este Vos környékén kóricáltam, és találtam egy romot. Ottan volt, van is :) egy daedra, meg egy rakat élőhalott. Botor fejjel megpróbáltam kicsinálni a daedrát. Most már tudom hogy ehez várni kell még pár szintet. Nem is ez a lényeg!
    Miután visszatöltöttem a game-et benyomtam egy invisibility-t, aztán beosontam. Ahol a daedra van, a terem végén van egy ajtó. Ha bemész, akkor ott találsz dwarwen plate-et, 25! db gyémántot, valami alkimista kütyüt, egy „grand soulgem-et”, meg 10000! aranyat. Kifelé már nincs út! Ha nincs recall-od, be se menj!
    Sok sikert.
  • KeviN
    ic : balmora, vagy vivine...mind2 iszonyat nagy
  • I.C.ram
    melyik a legnagyobb varos? Balmora?
  • danone
    Hihetetlen feelingje tud lenni a játéknak! Épp hogy kikerültem a homokviharból a törpe bányából visszefele jövet, a városba érve olyan zuhit kaptam, hogy az első villámra majdnem kiugrottam a vértemből :))) Szinte késztetést éreztem, hogy behúzódjak a guild-ba, amíg elmúlik a rossz idő :D
  • danone
    Azt a csibaszári! Az egyik kereskedőnáél van egy short blade (dunmer vagyok :)) , ami 12-ig sebez, ez paralizal 10 mpig... :) uhh!
    Masik tap: kezdestol nem messze van egy barlang, ahol elohalottak vannak, a vegen van egy 8000et ero gyuru, 2x+10et ad 2 majos skillre! permanensen...
  • pluhi
    Hi!
    Király a game nagyon. Pedig nincs pixel shaderem, de le van tojva:). A harc teljesen ok, csak nem kell bénázni. Tök reális, hogy 3-4 ellenfél már megizzaszt keményen (gondolom ez is csak a játék elején lesz igy). Az időjárás nagyon ott van, hangulat, questek detto. Az a néhány apróság ami hiányzik, meg nem zavaró annyira. (Úgyis addig ütöd őket mig meg nem fekszenek:)) Már csak egy patch kell és kész az év RPG-je. Na jó NWN is beleszól ebbe még:)
    Nem lehet felvenni NPC-ket? Az ijászomnak jól jött mikor a barbár csávó tankolt neki.

Ha jól sejtem az indexen hangzott el az előbbi idézet.
  • D3t0nat0r
    Index Morrowind topic. Efreet ma már 1x belinkelte asszem.
  • verti.go
    ezért kell egy üres házban zugkifőzdét csinálni :)
  • D3t0nat0r
    Kotyvasztóknak 1 kis infó másik fórumról: (Rephyx írta)

"Alkimia: szerezni kell mozsart, meg mindenfele leparlos cuccokat, osszesen 4 kulonfele van, a boltokban. Ezekutan hasznalni kell, es az alkimista alapkonyv szerint beledobalni a cuccokat. Create, es ime: elb@sztuk :) En 30as alkimiaval kezdtem, es alig tudtam valamit felfozogetni, meg ugy is, hogy volt mind a 4 cuccombol. Az alkimista konyv egyebkent vagy Vivec, Foreign's q. konyvesbolt, vagypedig Pelgiad (jol irtam vajon ?:) falucskaban az emeletrol lehet valakitol elcsorni. Van benne par recept, de eleg ha a sima es utazos recepteket probalgatjuk, talan vizenjarast sikerul csinalni meg kezdokent. Minel nagyobb az alkimiank, annal inkabb kijeloli, hogy mire jo az adott kacat. Wolfyval ugy neztuk, hogy 15/30/45/60? a hatar. Ezek folott ir ki egy dolgot, hogy mire jo.(restore health, stb, a tobbi kerdojeles)
    Par recept, amivel sima mozsarral is megprobalkozhattok, ha nem feltitek, hogy elvesznek a cuccok. Feather: heather+scuttle
    Rest. Fati.: saltrice/hound meat/large/small egg/crab meat/scuttle. Ezek kozul 2ot vagy tobbet (max 4) kell folfozni, ha tobbel probalkoztok, sokkal erosebb lesz. Lehet talalni oket kezdetben, es fejlesztesnek talan jo lesz. (csak sikeres fozestol fejlodik az alkimia, de attol nagyon.
    Amiert megeri: el lehet adni/meginni a lottyoket.
    Amiert nem eri meg: idegesito az 50 fele kacatot hurcolaszni, amik raadasul nagyon, nagyon nehezek...."
  • advocatus
    megizzasztott ez a mage guild, de elertem a warlock rangot. kepet majd holnap bezuzok a karimrol, eleg kiraly. Ami a skilleket illeti, csinaltam Armaggeddon spellt :D
    holnap meglatjatok hogy nez ki :D