• tibor16
    Most van csak időm válaszolni - én amolyan felhasználó féle vagyok, ami azt jelenti esetemben, hogy - játszani szeretek (nagyon). A játék vagy megfog, vagy nem. Ha nem, hiába vannak érdemei, egy idő után abba hagyom. Mint ahogy már korábban írtam, a Morrowind már akkor megfogott, amikor megjelent és kipróbáltam. Akkor eldöntöttem, megvárom, amíg vagy megtanulok angolul, vagy meg lesz a magyarítás. Közeben múltak az évek és nem múltak el nyomtalanul. Amikor újra felkerült a gépemre, akaratlanul is hasonlítgat a korábbi játékokhoz az ember. Van 1-2 dolog, elsősorban látványban és megoldásokban, aminél a közben eltelt időben láttam jobbat. Viszont, mint ezt is írtam már, a szellemisége, a hangulata, bőven elviszi a hátán a játékot. Jó vele játszani, és behunyom a szemem amikor olyasmit látok, ami felett eljárt az idő. De az ominózus kérdés nem ez volt, és nem bántásképpen, de elmondtam azt a véleményem, amely akár jobb is lehetne. Vagy, mondjuk úgy, időközben így-úgy már máshol, született rá jobb megoldás. Ha a Gothicról lenne szó, akkor vszínű, a saját terepén (fórumán) én is körömszakadtáig védeném azt, ott. Így azt is megértem, miért van a beírásom nyomán ellenvélemény. Én már be fejeztem (volna), csak ölég régóta ismerjük egymást (így fórumról) és nem tartottam volna tisztességesnek hallgatni.
    Mint ezt is írtam már, a véleményem marad, annak ellenére, hogy a játék jó, sőt, nagyon jó. (De melyik játéknak nincsenek apróbb, kisebb-nagyobb hibái? Mégis a kedvencünk - nem de?)