• herczeg
    sztem nemnagyon számít a faj, a különleges képességek csak az első pár szinten nyújtanak érdemleges előnyt, az a +/- 10 tulajdonságpont 2-3 szint alatt bepótlódik, és a skillekkel is hamar fel lehet zárkózni. nekem az első karim egy dai-katanát lóbáló medium armoros (asszem, de aztán az is lehet hogy heavy) khajiit volt, és vele játszottam legtöbbet, 65ös szint körülig nyomtam fel szal majdnem 100%os kari volt
    aztán volt nekem is egy lándzsás alkímiás gyíkom, meg egy boszorkányvadászféleség faelfem...
    az meg hogy mennyire karakterhű, háát, hallottunk már törpe druidáról is

most meg egy sima adventurer darkelfel nyomom, kis miszticizmus, meg átalakítás az ellenfélszívatás okán, ha meg közlejön lekardozom...
    de az alkímiát messziről kerülöm, mert ha egyszer elkezdem művelni nem bírom ki hogy ne használjam ki a trükkjét

mostanában énis legkinkább harcosokkal nyomulok (neverwinterII-t és a motb-t egy ork harcos-barbárral nyomtam végig. dual weapon, jobbkézbe egy fattyúkard, balkézbe egy törp harcifejsze, mindkettő jól megenchantolva. iszanyat hanulatos szerintem), de a neverwinterI idején inkább druidákat/rangereket favorizáltam. shapshifter class nálam mindent üt, örök kedvenc sajnálom hogy a kettőből kihagyták.
    ezígy most egy kicsit off lett a végére

alkímista tanfolyam erre, be kéne már rakni a morrowindhq-t bannerba