• Randal
    Nem tudom te hogy vagy vele, de én régebben is szerettem a vegyes karaktereket. Pont amiatt, hogy majdnem mindenhez ért egy kicsit. Igaz, egyikből se ért fel arra a szintre mint a specializált karakterek, de sokszor hasznát lehet venni a többi tudásának. Plusz szeritnem földhözragadtabb, emberibb egy ilyen karakter.

A másik meg az, hogy számítógépes játékoknál normális fejlődési rendszert nagyon nehéz kialakítani és nem is mindig sikerül.
    Vagy úgy tudják elérni a fejlesztők, hogy meghatározott pontszámot tudsz csak elkölteni (Deus Ex) vagy választás elé állítanak és aszerint tudsz fejlődni (Gothic). A Morrowind lehetőséget nyújt arra, hogy belekóstolj mindenbe, akár egy karakterrel is, de szerintem ezt nem olyan könnyű megcsinálni.
    Igaz, hogy a harcosom főképességei és másodlagos képességei majdnem a maxon vannak, de ez meg mindig okés a karakter fejlődési irányát nézve.
    Szeretném ezzel a karakterrel kipróbálni, hogy milyen lenne varázsolni, de szerintem nem igazán lesz egyszerű, pont amiatt, hogy azok a nem jelentős képességek között vannak.