igen, én is osztom - nem minden egyértelmű a játékban. Gondolom, hogy van a lentebbi és korábbi hsz-eken kívül is útmutató a kezeléséhez. Itt a leg egyszerűbb dolgokra gondolok, mint a tulajdonságok vagy a képességek használata, vagy a tekercsek és a varázslatok hatása, használata. Pl megszívtam, mert félreértettem egy szót, mint lentebb írtam, emiatt elbuktam egy csomó energiát, no meg grand soul gemet. Ciki volt meg kérdeznem, pedig tamáskodtam rajta. Döntöttem (már csak nem vagyok ovódás egy szó értelmezésében) és mégis csak rosszul tettem.
Bezony, akik már régóta játszanak vele, azoknak természetes, de ha aki nem érti vagy nem helyesen értelmezi - akár a szavakat, - rosszul is dönthet.
Nekem még mindig bajom van az inventoryval, olyan mint egy női ridikül :) bele van szórva minden. Ott bogarászom egy csata közben a löttyök nevét - pedig akár színileg is lehetne különbséget tenni közöttük. Ha meg én gártottam, akkor teljesen az úri kedvemtől, az összetevőktől és még ki tudja mi mindentől függően, lesz vagy ötféle aminek 1 félének kellene lennie. Ettől aztán Mekkáig ér az italok sora... Vagy, nekem ez a napló is soxor az agyamra megy. - pl - Csinálok vmit, aztán ha vmiért félbehagyom, és később venném elő - foggggalmam nincs - hol is találkoztam azzal akiről a naplóban a bejegyzés van, mert hogy az esetek nagy részében, helység nem szerepel a bejegyzésben.
Jó, tudom, erre is igaz (mint a szomszéd kutyájára) nem túl okos, de nem ezért szeretjük... ehem