• lazadio
    Sziasztok! Szeretnék kérdezni pár dolgot, biztos le voltak már írva, csak az a 300-valahány oldal kicsit sok. Szóval örülnék ha valaki segítene, mert új vagyok a játékban és nem vágok pár dolgot:

1.
    Hogy kell növelni a HP -t? Varázsolni még nem nagyon tudok olyat, kaják meg nem használnak... ráhúzom az emberre az inventory -ban, és vagy nem történik semmi (nem nő a piros csík), vagy kiírja hogy pl. "a kenyér nem használt semmit neked" (és nem történik ismét semmi...). Tehát, hogy tudok regenerálódni? Nem hiszem hogy minden harc után aludnom kellene...

2.
    Harc... olvastam hogy "nem a legjobb", de egyszerűen nem tudok csinálni semmit... jön a csicska kis elf vagy bármi, én veszettül hadonászok elötte, de nem ő nem sérül, viszont én minden második találatot bekapok, nagyon néha meg védek egyet a pajzsommal (ja, és persze nem tudok regenerálódni...).
    Olvastam arról a "Combat Enchanced mod", azzal javulna a helyzet, vagy csak kombózna néha, de azt is az ellenség elött?

Hát, egyenlőre ennyi, de azért ezen dolgok ismerete nélkül nem nagyon tudok játszani a játékkal.
    Előre is köszönök minden segítséget!