-
Volna itt egy-két dolog, ami - legalább is nekem - nem kicsit, problémát jelent.. (hátha, vki tud vmi okosságot ezekről mondani)
- Nagyon hiányolom, hogy a varázslatok mértékéről, működéséről, nem látok semmi féle mutatót. Így nem tudom, hogy amit rárakok a különböző páncélokra, ruhadarabokra - érnek-e vmit???. A mai napig nem vagyok meggyőződve erről, pedig levertem már jó néhány ellenfelet - és nekem, szinte egyformának tűnik az azt megelőző egyhéttel előttivel...
- Isszonyat nehézkes a varázsolás csata közben - majdnem azt mondanám, hogy szinte megoldhatatlan.. Mondok példát - ellenfél szemben - rá is vagyok készülve - közel kerülünk egymáshoz - nyomom rá - amig bóbitázok a kezemmel, bevisz vagy 3 találatot - a pl a tűzvarázslatom valahol mögötte durran - a kép így mutatja, pedig a manus betölti a képernyőm, még ha akarnám sem tudnám eltéveszteni - a hatás nem mérhető, nem látok semmi változást - újból mutatványozok a kezemmel - közben kapok megint 3-at - ekkor jól megrogyok, varázslat elszáll... stb .. A legszebb az egészben, hogy én is lerohanok bármilyen varázslót, mert sérülök ugyan, de ha elkapom, akkor neki esélye sincs. - Akkor most mire is jó a támadó varázslás?
- A másik ami idegesít, - nem látom mit sebzek az ellenfelen, vagy sebzek-e egyáltalán. Csak ütöm, mint egy "lovat" - de nem látszik milyen hatással. Jó, kiírja pl - ez a varázslat nem érte el az ellenfelet, - ennyi
- na a kardozás, hát az aztán frenetikuss - 87-es szinten vagyok hosszú pengéből, és simán elmehetnék ezzel a tudással légycsapónak, vagy péknek. Az egyikkel csak szúrni, a másikkal csak bárdszerűen csapkodni lehet. Vagy vmit nem tudok... elképzelhető..
- Eddig a játékban a legerőssebb ellenfelek az assasinok - ami téboly. Már egyenként is elég erőssek, de most ketten vannak. Valószínű kevlár lehet a páncéljukban, mert a bűvölésnek nyoma nincs a fekete rongyon amit hordanak, és mégis, jóformán alig verhetők le. Ketten meg elnyomnak mint egy rajzszöget. A minap összefutottam egy arany szenttel - nem ellenfél - alig sérültem - csak ezért írom, mert nem az a baj, hogy van ellenfél, hanem, sztem nem azon kellene a hangsúlynak lennie - de lehet, rosszul gondolom.
- az inventory egy katasztrófa. Ráadásul, amit csinálok löttyöket, az azonos összetevőkből is más és más hatásfokúak/súlyúak/árúak. Gondolom névsorba rakja a játék, de ez sem igaz. Még megtalálni valamit is hosszas keresgélésbe kerül (csata közben nem is illúzió romboló 10 percet keresgélni és löttyöket önteni magamba), rendet tartani meg aztán lehetetlenség
Játszom minden nap, és mérgelődök is minden nap. A fejlesztgetés az erőssége - eddig - élvezem is - hasonlít a tamagocsihoz. Csak amikor oda kerül a sor, hogy akkor most elmegyek és csinálok egy kis pénzt, megoldom már a világ dolgát, vagy hasonló, - akkor meg mérgelődök.
Biztos sokan azt gondolják, nem kötelező vele játszani. Őszintén - fontolgatom. Talán az a baj, hogy későn került hozzám. Talán az is gond, hogy valamiért a kedvenc karakterem nem tud kibontakozni - vagyis nem megy a varázslós dolog. Próbálkozok - nem ereszt a játék, napközben is, munka közben is van, hogy eszembe jut - de mikor meg játszom, akkor meg nem keveset mérgelődök is...
(bocs, kicsit hosszú lett)