Remek, én meg a játék eleje óta cepelem magammal az ezüst kétkezest, asszem 27 kg - aztán a sebzése meg nudli... Hiába, a sztereotípiák, hogy a kisértetek meg az ezüst - nna mind1, - még jó, hogy meghkérdeztem. Köszi:)
Tegnap, puszta kíváncsiságból elvetődtem Vost-ba, valahol a túlfelén van az ismert világnak. Kódorgok a nem épp túl barátságos népek között, amikor benyitok egy szobába és szembe találtam magam a játékban először, egy dremoraval. Annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem mindent, amit a billentyű kiosztásról tudni lehet és szájtátva néztem ahogy leveszi az életem felét. Végül is simán lenyomtam, de előbb észhez kellett térnem...
Azért is írom be - mert, hogy úgy mondjam, nem volt szerves része az ottani népességnek, és felmerült bennem, hogy ezek most vagy így váratlan bárhol felbukkanhatnak? - vagy esetleg nem-e a játék valamelyik küldetésének a része volt-e a koma? - én meg lenyomván, esetleg buktam a feladatot akaratlanul.. Utánna még megjelent egy kobold is, azt meg aztán tényleg, gondolkozás nélkül csaptam agyon. Esetleg emléxik vki erről vmire?