• tibor16
    sziasztok - na elkapott a gépszíj - reggelig játszottam
    Volna kérdésem
    - letöltöttem a Area Effect Arrows plugint, - elmentem Vivecbe, az Idegen negyed épületébe (Foreign Quarter) - viszont nem találom az üzletet. Az én megfejtésemben az alsó? szinten kellene egy Fletcher nevű pofát kjeresnem, akié az üzlet - de nincs meg... - estleg vki? tudna segíteni?
    - A tolvaj kulcsokról - beálltam tolvajnak, akkor én most segéd vagyok? -vagy tanuló? - bár mind1 mert ugyan a kulcsok 25-ig jók de nem tudok vele 20-as ajtót sem kinyitni - gondolom ehhez tanulni kell - de ez sem tiszta - van külön zárnyitás tanulás? - vagy az a tolvajlás tanulás lenne? (- magyarul írom, mert magyarul játszom.)
    - szintén tolvajlás - mi az a hatástalanító kulcs és mire való? - eddig nem jöttem rá
    - erőnlét - figyelem a csíkom alul, és ahogy kocogok, lemegy az erőnlét csíkom, majd vissza, nyílván az erőfeszítésa függvényében. Próbáltam tápolni rá, amikor megtámadtak, de a kajaszerűségű lilmlomnál azt írta ki, ez nem emelte az erőnlét szinted - pedig oda volt írva a tulajdonságaiba. Most akkor érdemes ezeket gyűjtögetni, használ ez mint erőnlét növelő?, vagy adogassam el, mert másra való (pl alkímia)
    egyelőre ennyi jutott eszembe, ezekre nem találtam választ az olvasgatásaim és kutakodásaim során (pl Morrowind HQ)...