• juharfalvi
    A karakterlapomról kiderült, hogy már 4 céhbe is beléptem... :)
    (Varázsolni még nem sikerült jól, de még próbálkozom.)

A Tribunal sajnos nincs fent nálam, de ennek installja elõtt leszedem a Bloodmoon-t, mert azt olvastam, hogy ez a helyes eljárás. A mostani Bloodmoon-os mentésem használható lesz ezután a tranzakció után? Mert nem szeretnék mindent elõlrõl kezdeni...

Létezik-e olyan MOD, ami a domborzati térképet kicsit erõsebben mutatja? (Ugyanis nehezen találom meg a járható utat a hegyek között.)

A skilleknél mutatja a szintemet az adott házban, és olyat ír, hogy pl. 10-es szintet el kell érnem (valamelyik tulajdonságból). Namost, ha ez már megvan, akkor miért nem léptetnek elõ? El kell mennem valahova? A 4 céhben mindenhol kezdõ szinten vagyok.

Kaptam egy küldetést, amiben 2 Ordinator meg 5 másik személy gyilkosa után kell nyomoznom. Fel is van írva a hely neve a journal-ban, de a térképen nem találom!
    A térképnek ezt mutatnia kellene egy kis kockával, nem? Amúgy fogalmam sincs, hogy merre keressem, mert irányt nem mondtak róla. Vagy beszélnem kellene egy informátorral, aki tudja, hogy merre van, és csak akkor jelenik meg a térképen? Ki lehet ez az informátor??