• juharfalvi
    Kezdő Morrowind játékosként volna néhány kérdésem, amikre a morrowindhq.hu-n nem találtam választ.

Vettem pár varázslást kereskedőktől, de némelyik használhatóságánál azt jelzi, hogy "0" (=nulla) valószínűséggel tudom majd használni.

- Varázslás használatához az kell, hogy a Mage Guild tagja legyek? Vagy idővel fejlődhet a karakterem, és tagság nélkül is tudok varázsolni?

- Melyik páncél erősebb, az 1-es vagy mondjuk a 7-es? (Az ára alapján nem tudom eldönteni, és nem látom az erősségét kiírva, amikor meg akarom venni).

- Hol látom, hogy melyik Guild-ben vagyok benne? (azt hiszem, még csak a Blades-nek vagyok a tagja...)

- Nemrég raktam fel a Bloodmoon bővítést, de azt nem tudom, hogy előtte fel volt-e rakva a Tribunal, ezt hogyan lehet megtudni?

- Ebonhearth-ban két hajósnál láttam olyan lehetőséget, hogy "Travel", de ha kiválasztom, akkor az egyik azt mondja, hogy ő csak egy egyszerű halász, és nem foglalkozik utasokkal (a másiknál, a nagyobb hajónál sikerült utaznom). Próbáltam javítani a viszonyunkon, amit sikerült is emelni 40-ről 50 fölé, de ő továbbra is ugyanazt mondja. Mitől lehet ez? Kevés az 50-es jóviszony? Milyen szint kellhet nála a "Travel" kiválasztásához, vagy lehet, hogy ez valamelyik küldetéshez van kötve és azért nem engedi?