KeviN#2523
verti.go : nem kell zartores hozza valamelyik varosban van ahova csak ugy be lehet menni...en is jartam mar ott :) talan ash-valami, van ott mage guild. ott van 1 nagy epulet es azon belul meg 1 csomo ajto, na ott valahol :) ezt jol elmagyaraztam mi ? :) Delutan megnezem neked a pontos nevet, de most nemmerem betolteni, mert akkor nemmegyek dolgozni :) Mas. Beleptem a templomba, szerzetesnek :))) szivas. kezembe nyomtak pelgrim konyvet, hogy jarjam vegig pelgrim utjat (valami oszlopoknal kell aldozni varosokban), addig ne is gondoljak arra, hogy dutiest kapok...ehhh, ezek a hulye papok :) de igy legalabb nem utalnak annyira...mar ott jartak, h nem akartak velem kereskedni, annyira utalltak...mint a telvani hazban...pedig egyikhez sem szoltam a jatekban...de a telvani hazra rajottem...szoval a mage guild, es a telvani haz kimondottan ellenseges viszonyban van (a mage guild tamogatja a birodalmat, mig a telvani haz ellenzi), tehat vagy eggyikhez allsz be, vagy a masikba erre vigyazzatok.