27013
-
megszúrod a bal szemét egy lándzsával :) -
Hogy lehet kiprovokalni hogy a beszelgeto partner usson eloszor? -
kérdezd meg... és ha nem mondja meg, repeszd szét... ilyen marha egyszerü :)) -
Kene rendezni valmai "karakterparádét" de ne alegjobb ruhajat vegye fol midneki hanem emeikben leg idetlenebbul nez ki :) tehat ossze vissza mindent :) -
nekem a p3-450 ami nagyon megeszi a játékélményt... más szempontból jó vagyok (640ram, 64megás Radeon) fájó volt nézni... egy heroes4-nél elviselem ha kicsit ugrál a mozgás, de ez nem jó... hozzászoktam a Dreamcast stabil sebességéhez :) -
tegnap havernál kipróbáltuk P3/700, 256, TNT2, 640x480-ban, és játszható volt
outdoor falu közepén 10-15 fps..... kurvára határeset, de megéri :)) -
ja... bár inkább ... aztán morrowindért :) (hogy fog elférni a szobámban a nagyfeketedoboz? :) ) -
a morrowindÉRT :))) tudjuk :)) -
kb 3-4000 elöre legenerált küldi van a játékban... -
ya, érdemes az indexes morrowind topicot is nézegetni, oda is kerül fel pár okos dolog... http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9059168
na megyek vissza görcsölni tovább... (nem, nem a morrowinddel) -
nekem a vámpírom high elf vagy nord lesz, alapvetöen mágiahasználó, meg sötét-mániás... meg lesz egy cica tolvajlányom (sajátgyártmányúkaszt a'la daggerfall, ott volt 1 jól kirakott stílus)... egyelöre ennyi... elöször jelenjen meg X-re... -
nekem a vámpírom high elf vagy nord lesz, alapvetöen mágiahasználó, meg sötét-mániás... meg lesz egy cica tolvajlányom (sajátgyártmányúkaszt a'la daggerfall, ott volt 1 jól kirakott stílus)... egyelöre ennyi... elöször jelenjen meg X-re... -
wow jól hangzik........... vámpír-ork-battlemage :))))) -
erre mondtam, hogy inkább rontani szokott a minöségen...
jaigen, vámpírkodás. kicsit utánaolvastam, és egy fórumon már találtam vámpír karaktert. egy harcosféléböl lett, 11. szinten, és épphogycsak "túlélte" az átváltozást. a módszer ugyanaz mint a Daggerfallban, be kell cserkészni egy vámpírt (több vámpírklán van akik harcban állnak egymással), és hagyni, hogy rádharapjon jónéhányszor, van egy százalék(elég elenyészö), hogy megfertözzön... ezután pár nappal "meghalsz", és ha épp nem napsütésben ért a halál (barlang, lakás ilyesmi) akkor naplementével felkel a vámpír kari. lényeges tulajdonságnövekedéssel (Daggerfallban +20mindenre volt) jár, pár plusz képességgel meg egyebekkel. onnantól a napfény nagyon durván sebez, a szentelt helyek is (templom...), elég kevés kereskedöt lehet találni aki éjszaka is nyitva van ráadásul szóba áll egy vámpírral... de úgy néz ki csináltak rengeteg vámpír-küldetést is, és (ahogy az mp3-akat hallgatták páran) meg is lehet gyógyíttatni a fertözést (ki akarna ilyet??? :D) másokat nem lehet megfertözni (szinte lehetetlen lett volna leprogramozni...), de onnantól nem gond egy "lakatlan" házat találni ahol elalhatsz nappalra... csak ne törjék rád a városi örök az ajtót... szóval van vámpírlét, és buli :))) -
nem is erről van szó........ egyszerűen lehetetlen ennyi dumát felmondani
3400 npc van, ha mindenki hármat szinkronizálna, akkor is legalább 1100 szinkronszínés kéne, az elvinné az egész költségvetést
mindemellett nem több órányi, hanem több napnyi duma lenne, amit tényleg max dvd-n lehetne tárolni
és még nem is beszéltünk azokról a mondatokról, amiket mindenki elugat : "XY?? I haven't seen him around here", stb.....
teljesen agyrém lenne -
namajd a DVD telelesz dumával :))) (egyébként nemtudom miért fáj annyira pcre dvd-s játékokat kiadni... alig-alig van rá példa (a Baldursgate-ek kijöttek, meg még 1-2 szösszenet, de kb ennyi))
komolyan véve... kit érdekel a duma? jó ez így... nagyon nehéz javítani a hangulaton a beszéddel, inkább rontani szoktak. :) -
Figyljetek:
Hla Olad (vagy valami ilyesmi) faluban a föld alatti raktárban vagyhol megbíz egy ''ember'', hogy vigyek el egy rabszolgát (Rabinnát), mert ez egy adósság utolsó része. A fickó, akinek oda kell adni, elvileg Balmorában van és a neve valami H-akármi Velas. A háza meg is van, de a csóka sehol...
Ha valaki látta csókát jelezze már, plz! :) -
már megint ez a "nincs hang"...........
észnél vagytok ti????? A Gothicban, ahol messze-messze nem volt ennyi info/szöveg, egy egész CD kellett csak a hangoknak!! Most totál komolyan azt akarjátok, hogy minden kurva npc hangosan mondjon el mindent??? Tényleg tök jó lenne........ Végül is megúsznánk 15-20 CD-ből, és egy idő után a cserélgetést is megszoknánk....
Szálljatok már le a hang témáról, bőven elég az amit összevakerálnak a szöveg elején. Ha lenne hang, akkor is csak olvasnád, ahhoz ez túl sok info, hogy beszédhanggal ki legyünk segítve. -
KeviN #2532 ahhh, egesz nap csak aradozni tudnek errol a jatekrol...ugy velem ebbol ma is logas lessz ;) -
KeviN #2531 Jah, es talaltam 1 helyet ahol moon sugart arulnak....meg agyekkotos tancosnok vonaglanak a "szinpadon" ;)))) -
KeviN #2530 delutan megkeresem, es lefenykepezem nektek ;) -
KeviN #2529 uhhh, jut eszembe...ceno...talalkoztam 1 ork harcossal valami iszonyat pancelban, es katanaval....vagy valami hasonloval...arrol panaszkodott, h mar nincs kihivas az eleteben, es mar csak 1t akar harc kozben meghalni...na gondoltam megvan az Mbered....aztan rajottem...2 utes voltam neki, de ugy, h az elsotol beajultam :)))) -
KeviN #2528 A fazonkammal mar en is talalkoztam, hogy a boszi ellopta a csodalatos csatabardjat. Nemmessze tolle az uton tovabb van a boszi (el kel kanyarodni vmerre), de en enm bantottam, mert kiderult....tobbet nem arulok el, nem akarok spoilert ;) -
KeviN #2525 ceno : te mar fenn ? ;) meddig jatszottal tegnap ? :) -
KeviN #2523 verti.go : nem kell zartores hozza valamelyik varosban van ahova csak ugy be lehet menni...en is jartam mar ott :) talan ash-valami, van ott mage guild. ott van 1 nagy epulet es azon belul meg 1 csomo ajto, na ott valahol :) ezt jol elmagyaraztam mi ? :) Delutan megnezem neked a pontos nevet, de most nemmerem betolteni, mert akkor nemmegyek dolgozni :) Mas. Beleptem a templomba, szerzetesnek :))) szivas. kezembe nyomtak pelgrim konyvet, hogy jarjam vegig pelgrim utjat (valami oszlopoknal kell aldozni varosokban), addig ne is gondoljak arra, hogy dutiest kapok...ehhh, ezek a hulye papok :) de igy legalabb nem utalnak annyira...mar ott jartak, h nem akartak velem kereskedni, annyira utalltak...mint a telvani hazban...pedig egyikhez sem szoltam a jatekban...de a telvani hazra rajottem...szoval a mage guild, es a telvani haz kimondottan ellenseges viszonyban van (a mage guild tamogatja a birodalmat, mig a telvani haz ellenzi), tehat vagy eggyikhez allsz be, vagy a masikba erre vigyazzatok. -
Ne má'! Ahhoz, hogy belépjek, zárakat kell törnöm? Milyen már ez?!
Hol tudok lockpicket venni?
-
Hogy a halálba lehet szintet lépnie egy magamfajta Nightblade-nek?
Öljek sok embert alattomosan, vagy mi? :) -
KeviN #2513 1bbkent mar 12. szintu vagyok es mindjart itt a 13. :) -
KeviN #2512 Na 2 kerdesem van...mi tortent a dwarmokkal, es hol lehet venni repules varazslatot -
detonator: aludni bárhol lehet, csak ne városban tedd, ott csak várakozni lehet. -
Én a varázslót Íjjal öltem meg.(őt szerencsére sikerült)
A rabok nekem is ottmaradtak. de 100%osan megkedveltek :) Ja és a bilincseiket is eladtam Ariellnek :DD
Te viszont nem válaszoltál nekem! Majd holnap írok! -
na en megyek aludni majd a valaszod holnap megtekintem es azt a kurva emilt kuldd mar el hogy hogy tudlak elerni? ICQ-d nincs? -
amikor en kiszabaditottam a rabokat (leszedtem roluk a bilincset) nem mentek el sehova ott altak bamban neked is? -
en most akarok oda bemenni mert 1 szintet a faszfej varazslo leolt :(( de mostmar 7. szinten sima ugy lesz :) -
en is azzal nyomom :)) short blade 13-18-as sebzes es paralyze ami szerintem az egyik legjobb mert megbenitja az ellent egy par masodpercig :)) -
Ja viszont a barlang TELI volt expensive ruhákkal, és egyéb cuccokkal. Ariellnél teljesen felszerelkeztem, és még így is ő fizetett :)
ja a másik kérdésemre nem tudod a választ .Ariell árul healelő/magicát növelő löttyöket? Mert én nem láttam nála :( -
Királyság! Már bementem minden kis viskóba, benyaltam magamat mindenkinél(admire), de úgysem engedték hogy ottaludjak :))
Egyébként vicces volt ez a bandita barlang. 35ös a marksmanshipem alapból, ezért íjjal mentem be. Hát ha 10 lövésből 3 talált.. Inkább egy shortbalde fegyverrel(ami csak 20 on van) henteltem le őket :) De kivédtem tök sok ütést páncéllal, nőtt is a Light Armor skillem.. -
na tehat segitek en neked :))) tehat menj be oda ahonnan jottel (szemetdombrol na csak vicc :)))) tehat menj be az oreg faszihoz aho la classkell kivalasztani utana amerre menttel az elejen (ahonnan a kest szedted fel ott ne kanyarodj jobbra hanem menj elore (lefele lepcson) es ott van egy borospince na ott van egy agy azon tudsz aludni -
Nem azt kérdeztem hogy hol van, én akartam megkereasni :( Szóval ezt nem láttam :D
Arra válaszoljatok inkább, amit kérdeztem plz! -
Az adószedőhulla a legelső várostól balra lévő részen figyel (mocsár),át kell menni hozzá a vizen, és ott van valahol a közelben.
Egyébként 500 arany, ha megrotálod a gyilkost :)