zpeti#24789
Sziasztok! Már régebben játszottam a morrowindel és most ismét kedvem támadt hozzá, a kiegészítőkkel együtt. Viszont egy számomra hatalmas és eddig megoldhatatlannak tünő probléába ütköztem: A játék (szerintem) teljesen véletlen időpontokban kb 5-10-15 vagy akár 20 perc után egyszerüen lefagy, és nem ír ki semmilyen hibaüzenetet. Van amikor szerencsém van és az Alt-Tab, vagy a Ctrl-Alt-Del gombokkal ki tudok még lépni belőle, de nem mindig, és akkor úgy marad a képernyő ahogy game közben lefagyott, és van hogy a zene rendesen megy tovább... Olyen is előfordult hogy nem lefagyott, hanem széthullott a kép és össze-vissza jelentek meg a fák, kövek, tárgyak. Egyszer talán láttam egy DirectDraw- os hibaüzenetet, de ebben nem vagyok biztos. Ami fel van telepítve: Morrowind,Bloodmoon, Tribunal +patch-ek. Verziószám: 1.6.1820 A gépemben egy ASUS GeForce Fx5600 256mb-os videokari van, P4 2,6Gb procival. Légyszíves segítsetek mert bagyon szertném újra végígjátszani a gamet, de így nagyon idegesítő az egész... (Sorry a sok szövegért)