na, most megint mászkáltam egy kicsit... értetlenül állok pár dolog előtt. 22. szintű Nord Crusader karakterem van (Atticus :) ), valami 150 körüli védekezéssel, de így sem egy életbiztosítás a mászkálás.
pl. most a Ministry of truthban ugye az ordinatorok elől kellett menekülni, hogy kiszabadítsam Mehra Milot, hát mit mondjak, rendesen abáltak, én meg ugye nem üthettem őket, mert megígértem.
nemtom, hogy egyáltalán az 55-ös magica mennyire kevés, de sokszor csak a Legyek Hülye! varázslatommal tudom megmenteni magamat, amit mindmáig nem fixeltek, pedig eléggé bugos a dolog. (Hogy ti. visszaáll maxra a magica, ha az 1 seces 0 iq-ból visszaugrom 55-re.)
Szóval ezt a missiont pl. hogy kellett volna megcsinálni rendesen? A láthatatlanság rögtön lejár, ha zárnyitok, kulcsot csenek, 10-es Sneakkel meg amúgy is esélytelen lettem volna.
Most nem nagyon emlékszem a stajaimra (mhely :) ), de erő 99, willpower 8x, iq 55, a többi úgy 60-70 körül.
Long Blade 99, Destruction 7x.. nemtom, mit kéne még fejleszteni?
plusz hol van egy kereskedő, akinek VAN PÉNZE?? (tudom, írjam át construction kit-el, de nem akarooom :) )