• Larvin
    akkor az előzőek egy kis személyes commenttel:

better heads 1.1: magáért beszél, nekem nem volt bajom vele, ált sovány elf karival játszok, ha valamelyik karihoz nem illik a páncél, akkor lecserélem, sisak meg nem sok jó van, szal nem hordok

datafilesrebalanced mod: az elf kicsi, az ork nagy :P

firemoth 1.1: még nem próbáltam ki, mert sosem jutottam még odáig, de biztos jó

better bodies 2.2: no comment

giants dragons 1.3: mondjuk kár mindenféle kacattal megtölteni a sárkány hulláját, elég volna egy-két értékes dedra skinnel azt csókolom, de amúgy jó

icarian flight amulet: még nem találtam meg, de majd.... :)

ice_rheddswe4hairinstaller: vöröseket favorizálóknak

servant: hogy ne ess bele a textúrák közé, főleg a rabszolgapiacon (tel aruhn, ha jól emlékszem)

zuls highelf faces (ótvarok a highelf arcok az eredetiben)

wayfarers rest 1.1 (kocsma balmora és pelagiad között, tök jól néz ki, kapsz részt a bevételből és nem egy kopár elhagyatott helyen van mint a strongholdok, én azt nem is építek többe. Ki akar egy ashstormos, sivár helyen lakni? Az odai platói ház meg inkább néz ki erődítménynek mint lakhelynek. A többi házmód meg csupa csít :P (tele van extra cuccokkal)

impguards anticlone (mert ne nézzen már ki minden imperial ugyanúgy :P)

justfaceit 2 (énnekem fent van, de nem láttam változást. Vagy ez csak a sajátkariknál van? Női karival sose játszok...)

realsignposts 0614 (ne kelljen már közel menni a táblához mint valami rövidlátó )

CM partners 2.8 (A maximalistáknak, itt nem csak egy companionod lesz, hanem sok és csajod is több lehet, ráadásul nekem a Laurás mód túlságosan unreális. Lássuk be, hogy megérkezünk morro-ra mint egy börtöntöltelék és összejövünk a volt barátnőnkkel aki mellesleg olyan cuccokkal rendelkezik, hogy a játékban lévő istenek és a királyi család is megirigyelné, mikor ő is csak nemrég érkezett... nos kicsit hihetetlen, ráadásul, ha olyan jóban voltunk, akkor minek udvaroljak ? :P dobja le a göncöt és kész )

give your orders 1.3 (egész kis hadsereget hozhatsz létre, kár, hogy ha portálsz akkor az egész bagázs úgy áll mintha összegubancolódtak volna :( egymás hegyén hátán, de arra is jó, hogy szimpatikus npc-ket hazavihess :)

marriage (házasság, még nem próbáltam ki, de érdekes ötlet, a leírás szerint sokat kell szexelni és akkor jó lesz a kapcsolat)

moonelf race (egyéni dolog, nekem ez a legszimpibb faj, forgotten realms forever)

the balck mill 1.0 (teljes sztori, még nem csináltam meg, de olyanra számítsatok mint a firemoth.Kidolgozva egy kerek történet.

bookrotate 4.1 (a könyvespolcok miatt, ez egy must have)

lord of the dragons 1.2 (szintén egy teljes sztori, még ezt se vittem végig, de elég nagy hülyeség, hogy az elején egy balmorában mászkáló dremora adja a küldit, mindenestre az fogott meg a leírásban, hogy sárkányt lehet lovagolni majd, ennyi elég is volt nekem

vivec mages guild offices (nehogymár a mages guild vezére ne tudjon odaportálni ahova akar, meg nehogymár a központ olyan lepukkant legyen mint a többi)

Kki lehet próbálni az érdekesség kedvéért a staff modot ami a caster classoknak segít bónusz enchantmentpontot adva a staffokra (mert nehogymár egy gyűrűben több varázslat férjen el mint egy bazinagy kétkezes botban) Mondjuk én a wizard staffhoz nem nyúltam volna hozzá, jó az repülni.

és van egy mod ami egy ranchot rak le Vostól délre,lehet lovagolni, a lovak jól néznek ki, de bazi lassúak 15-20-al mennek alapjáraton, lehet őket tréningelni, de engem kiakasztott, hogy egy ember gyorsabban sétál mint egy ló fut :D és nálam ugyan jól mutatott a lovaglós póz, de más npc-knél a nyereg meg a terpeszállásos ülés elég murisan festett, talán azért mert én robe-ban voltam ők meg nadrágban, de nem biztos, szóval elég idegenül hat az egész szal lovagolni nem, lovat tenyészteni, tartani jó fun lehet