-
Ark #23932 Nagaarum:
12. Zainab Camp
Néhány napig maradtam az Ahemmusa-k táborában és indultam tovább a harmadik törzshöz a Zainab-hoz. A táboruk Tel Mora-tól délnyugatra található. Megérkezve a Wise Women Sonummu Zabamat sátrába mentem és beszéltem vele a próféciáról. Elmondta, hogy Ashkhan Kaushad-al kell beszélnem, átmentem az ő sátrába és beszéltem vele, (két féle módon kaphatod meg a feladatot vagy 70% fölé dumálod vagy ajándékba adsz neki egy exquisite cipőt.) a feltétele, hogy meg kell ölnöm egy vámpírt Calvario-t. Calvario egy közeli sírba a Nerano Ancestral Tomb-ba vette be magát, ez a tábortól északra van. Belépve a sírba rögtön egy alacsonyabb szintű vámpír ugrott nekem remek csapással még a levegőben vágtam ketté. Tovább haladva még jó néhány vámpírt intéztem el, míg eljutottam Calvario-hoz. Aktiváltam a Shadow Amulet-em és közelebb lopóztam hozzá, érezhetett mert nyugtalan lett én sem vártam sokáig egy ezüst nyílvesszőt helyeztem az idegre és szinte pattanásig feszítettem az íjamat. A csendet egy döbbenetes ordítás verte fel Calvario fél térdre esett a becsapódás erejétől és döbbent szemmel meredt a mellében megjelenő nyílvesszőre, összeszedte magát és felállt, kezeivel furcsa mozdulatokat tett, nem vártam meg mi lesz a vége útjára indítottam a második vesszőt is. A közelről leadott lövés a nyakán találta el és leszakította a fejét. Összeszedtem amire szükségem volt és indultam vissza a táborba. Ashkhan nagyon hálás volt, de újabb ötlettel állt elő szerezzek neki feleséget de nem akárkit hanem egy Telvanni Házból való nemes leányát. Dühösen léptem ki a sátrából, nincs az a Telvanni úr, aki hozzá adná a leányát, elmentem Sonummu-hoz elmondva neki mi történt. Ő is átlátta a helyzet megoldhatatlanságát és a következő ötlettel állt elő, menjek el Tel Aruhn-ba és Savile Imayn-től vegyek egy szép rabszolgalányt és őt adjuk feleségül az Ashkhan-hoz.
Tel Aruhn a tábortól délkeletre volt, oda érve a város északi részén megtaláltam Savile-t, mondtam neki, hogy valami speciálisat keresek (something special) mondta van egy megfelelő rabszolgája de hozzak nagyon jó minőségű ruhákat, cipőt neki (exquisite shirt, skirt, and shoes) valamint egy üveg Telvanni Bug Musk parfümöt. Tel Mora-ban van Elegnan ruha boltja, aki árul ilyen dolgokat. Hajóval átmentem Tel Mora-ba a boltot könnyen megtaláltam és megvettem a kért dolgokat, valamint betértem Jolda-hoz és megvettem a parfümöt. Visszamentem Savile-hoz, 1200gp-t kért Falura Llervu ért, keményen alkudtunk és sikerült 600gp-ben megegyeznünk. Megkaptam a ketrec kulcsát és kiengedtem Falura-t. Odaadtam neki a ruhákat és a parfümöt, átöltözött, egy Telvanni Lady állt előttem. Visszatértünk a táborba, az Ashkhan roppant hálás volt és elismert mint a Zainab törzs Nerevar-ja és meg kaptam a törzs magical thong-ját.