The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm..ha nem csal az emlekezetem, akkor mindketto ugyanoda vezet. Van lent 2x3 szoba, az egyik a fickoe lehet, ahogy mondjak is, mert kulonfele verseskotetek vannak benne, de ures a szoba egyebkent. Van meg lent 2 masik ficko es neha feltunik egy varosi or is. Mindharom azt mondja, hogy a keresett szemely a sontes alatti szobaban olvas. Viszont ott nincs..😞 Szal teljes a kaosz..
PiszkosFred
Két lejárata van a kocsmának. Probáltad az emelvénytõl jobb oldalra levõt is?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali. Egeszen uj vagyok itt, de maris problemaval jelentkezem.

Blades
I. rész - 5. Feladat - 1.rész küldetést nyomom, de van egy aprócska gond...

Caius elküldött, hogy találkozzam Hassour Zainsubanival, de a megadott helyen Ald Skar-ban, nem található.....szóval most elakadtam....átkutattam az egész tetves Ald-Ruhn-ot és mindenki, aki tud róla, ebbe a kocsmába kalauzolt, de a fickó egészen egyszerûen nincs ott.....😞(((

Talalkozott mar valaki ezzel? Vagy en csinalom hulyen? Minden tippet megkoszonok.😊
PiszkosFred
Nem tûnt, csak sims2-zik (többek között) ;]

ollie
Tényleg Sipõcz nagy arc volt, kár, hogy eltûnt.

DonnieBrasco
Morrowind tanfolyam? Olvasgasd el a fórumot kb 6800-as beírástól... elég, ha Sipõcz beírásait olvasod el, és teljesen "benne leszel" a Morrowindben, garantálom 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

BBird
Olvasgattam már, jó rég óta tudok létezésérõl. :-)
De nekem jobb lenne egy morrowind tanfolyam, csak azzal meg egy gond lenne: Akkor túl könnyûvé válna a cukorfalat, mert ahogy olvastam, a profik nem tudják hogy nehézzé tenni. :-D
JackDaniels
Ha meg akarod ismerni a játékot és az egész világot akkor olvasgass. Nagyon jó kis oldal ez.😊

\"Never say never!\" W Churchill

BBird
Úgy csinálom, hogy sajnos totál nem értek a játékhoz, s még mindig csak a mellékküldetéseket csinálom. Néha meg csak keresztülszaladok a térképen, útközben bemegyek az ismeretlen barlangokba, aztán folyt. Mondjuk most raktam fel újra, 1-2 hónap szünet is volt. Várnám a magyarítást, meg sajna lusta vagyok megtanulni teljesen a játékot, pedig már tele vagyok könyvekkel, bogyókkal,... tudom, hogy sok mindent lehet, de nem tudom mit mivel hogyan merre. :-))
Egyszóval: csavargó vagyok egy hatalmas világban. :-)
Ron Ragm
szerintem pont úgy, hogy nem erre hajt 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ezt hogy csinálod? vmi nehezítõ moddal? mert van olyan hogy sokkal többet kell ütni/futni/ugrani stb. hogy egy ponttal növekedjen a statod. azért 10. szintig nem nehéz egykét nap alatt feltornászni ha ugrálva és futva közlekedsz, van nálad pajzs és blocking skill, és bõszen levágod a vadvilág képviselõit is ami utadba kerül

David2
én is<#rinya>😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hehe. Úgylátszik lemaradtam valami okosságról...

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

HAHÓ!ugy tomm van vmi mod ami tolvajos küldiket ad és tök fasza és a HQn is rajta volt csak mar nem talalom.Nem tudja vki hogy mi lehet ez és mi a neve?köszi
BBird
Ha lenne CS topicod, mi sem mennénk oda f*sozni, telepakolni a hozzászólást ctrl+c ctrl+v -vel. Ennyi a különbség. Ezt azért megérted? :-)

Én hónapok óta játszom ezzel a játékkal, s még mindig csak 9.level vagyok. Te egyátalán játszottál vele pár óránál többet?
Offom lezárva. :-)
JackDaniels
Ha valaki lázadó, attól mégh nem kell bunkó, topláknak lenni!<#ravasz1>

PiszkosFred
Nembaj, én ennek ellenére töröltem e ékes hozzászólásodat. Véleményeddel szerencsére a kisebbséghez tartozol, ennek ellenére tiszteletben tartjuk, még ha nem is értünk vele egyet.

12346
na, a lúzer pöcs.
ez "Foglalkozás, hobby: Multiplayer neten-->FPS" biztos kántör sztrájkot takar. az ilyen még jó, hogy nem tud mit kezdeni a morrowinddel😄 rilódhoz meg grenéd dobáláshoz nem sok iq kell.

sabodave
na akkor ezt is tisztáztuk

ollie
Pedig meghozta, legfeljebb csak nálad nem.

sabodave
Azt vágjátok hogy ez poén és szerintem a fórum arra váló hogy az ember a saját véleményét leírja, egyébként szerintem nem hozta meg a játék az átütés amit sokan vártak tõle!!! <#idiota><#banplz>

ollie
Amatõr, megadtad az igaz neved? Heh, ezek után ne lepõdj meg, ha elfenekelnek...

BBird
Ilyenre szokták azt mondani: Ha valamihez nem értünk, s lázadó serdülõ tökmagok vagyunk, akkor szídjunk mindent, amihez ész kellene. Jelen esetben itt egy speciálisan szélsõséges páciens nyílvánult meg, rajta sem orvosi, sem gyógyszeres kezelés nem segít. Túl sok volt az a Moon Sugar... ;-)
Hmuda
Gratulálok. Ehhez az értelmi szinthez melyik oviba kell járnod hogy elérd? 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
WoW világa nagyobb. Ha számot kellene mondani, akkor azt mondanám 2, max 3szor akkora, de ez csak egy gondolat. Viszont ha hozzáveszem a készült modokat, lehetséges plusz területeket, akkor bizony kérdéses lenne, melyik is nagyobb ;] De ne felejtsük el, az egyik egy offline rpg, egy élõ játékossal és "párszáz" npc-vel. A másik egy teljesen online világ, 5-6000 játékossal egyszerre serverenként, ezenfelül "párezer" másik npcvel, és mindezt el kell helyezni valahol. Így természetesen a wow világa nagyobb mint Vvardenfell.

Ennek ellenére mindkét világ hatalmas, és soksok idõ után is képes meglepetéseket okozni...

MrSpock
Most én is játszottam,épp végeztem a Hortadormegválasztásommal,de most utánna kell néznem,mert nememléxem hogyan is tovább.
Már Guldmaster vagyok a Fightersben,most pályázoma Archmage szintre.
Csak 1 picit kell fejlõdnöm,elhanyagoltam a magicdolgokat,inkább küzdöttem.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Surantól északra,északkeletre,nemmessze.A szobortól kapod azthiszem,bár van ott egy varázsló is már nememléxem.Elküld valami barlangba,és ott egy Frostot,meg egy Twinged twillightot kell megölni,õk nevesítve vannak.utánna visszamész,és megérinted,meggyógyultál.

Go Jeff Go!!!!

STREEX
Figyeljetek, biztos van köztetek néhány ember aki jól ismeri a world of warcraft-ot.Engem az érdekelne hogy hányszor nagyobb a világa a morrowind-énél.Ugyebár a morrowind-ben kb. 400 küldetés van, a wow-ban pedig 4000.Akkor kb 10-szer akkora lehet a területe?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

MrSpock
Menj el Bal Ur shrine-ba és ott kapsze gy küldit,azt csináld meg aztán kigyógyulsz,de utánna már nemlehetsz vámpir többet.
Ja ha már vámpir vagy elkészitheted az Eltonbrand-et(Goldbrandból,na persze ha épp nálad van)Ez az egypozitivuma volt,mert ezt én is megszivtam egyszer.

Go Jeff Go!!!!

Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni ha vámpír lettem hogy gyógyulhatok ki belõle?
Meg alszok és eggyre kevesebb lesz az életem!
Mit csináljak?
BBird
Megoldva, köszi a segítséget! :-P
BBird
Hi!

Gnisistõl északra találkoztam egy pasassal, aki elõször nem kedvelt. Aztán mondtam neki, hogy ha baja van, menjen Gnisisbe, és ott a "hílõr" segít neki. Ez meg azóta rajtam lóg. Vigyem oda a gyógyítóhoz? De kihez Gnisisben? :-)
ollie
Hogy eljegyeztem a barátnõmet. 😊

Jagi
Gratula! de mi is volt az aláírásod? 😄

ollie

Köszönöm! Köszönöm! 😊))

PiszkosFred
Hát akkor fogadd õszinte gratulációmat és jókívánságaimat. ;]

ollie
köszi! 😊)

Bandew
Nohát, gratulálok!!! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Kivettem, 2 hét múlva esküvõ! 😊)))

Jagi
Akkor jó sokat kell õket használni, mert én tanultam + használtam is secut és mégis csak 2x es volt a szorzója. 😞

DonnieBrasco
Securityval, Alchemyvel - de nem is értem a kérdést... minden skillel, aminek a "governing ability"-je az intelligencia. Csak rá kell vinni a kurzort az egyes skillekre, és kiírja.

DB

JackDaniels
A varázslatok használatával, asszem.

Jagi
.=?????

Jagi
Az ineligence-t mivel lehet szorzósra csinálni.

DonnieBrasco
Jah, a Blades küldetésekrõl fut a fõszál.

Amúgy nem harcos karakterek+Strength: én csak ugrálva megyek mindenhova, ettõl nõ az Acrobatics-om szépen, és mivel az nálam fõskill, gyorsabb a szintlépésem is, és gyakran kapok 2x, 3x szorzókat Strength-re... Alig járok a 14. napon, de már 16, szintú az emberkém, és 70 fölötti a str-je (pedig Bosmer).

DB

JackDaniels
Na ezt nagyonnem értem. Befejeztema harcosok céhe küldetéseket. Master lettem. Ezzel semmi gond. A gondom ott van, hogy a Mages Guild beli küldik már csak Sadrith Mora-ban lennének, legalábbis a többi fejes ezt mondja, de ott az a gyík nem akar adni feladatot. Így nehezen fogok a végére járni ennek!😊 A Blades küldikben már asszem a negyedik tesztet csinálom, miután meglett Azura gyûrûje és megjelenetek azok a muksók a barlangban, ahol a nagy szobron volt a gyûrû. Nem ezek miatt kavarhat be valami? Sajna nem nagyon vágom az angolt, kész csoda, hogy eddig is eljutottam.😊 Vagy valamelyik küldetésben szereplõ embert akivel kell valamit csinálni, én már megcsináltam volna??? Nem vágom! Tulajdonképpen mindegyik céhnek a vezetõje kell hogy legyek ahhoz, hogy végig vigyem a fõszálat? Vagy most hogyis van ez? Ahogy kivettem a Blades küldik jelentik valamennyire a fõszálat, vagy tévednék?? Valaki felhomályosíthatna!😊)

Jagi
Igazatok van, lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem meg 1-2 dolgot.<#worship>

"(viszont sokkal több enchant fér a heavybe mint a lightba)."

Dyviath Fyrt - Õ hol van?

Glass armort még mindíg nem találtam.<#falbav>

Morrowindben igazából nincsenek kasztok így egyetlen kaszt szkillt sem kell erõltetni, nem csak a harcosok rohangálhatnak nehéz páncélban ezt megteheti egy tolvaj vagy varázsló is de mivel azok általában gyengébbek (mivel más tulajdonságokat erõsítenek szintlépésnél) így lassabban tudnak csak mozogni benne, könnyebben kifáradnak és kevesebb cuccot tudnak még mellette cipelni (viszont sokkal több enchant fér a heavybe mint a lightba).
Régi beidegzõdés hogy a varázsló nem használ páncélt, én se használtam amíg meg nem láttam Dyviath Fyrt aztán az gondoltam hogy miért ne? Végülis igaza van az öregnek 😊
Morroban a páncél nem azt dönti el hogy eltalálnak-e hanem azt, hogy ha eltalálnak mennyit nyel el a sebzésbõl, lehet hogy a light armor kevesebbet de mivel gyorsabban lehet benne mozogni ezért kevesebbszer is találnak el. Minden páncéltípusnak megvan az elõnye és a hátránya így mindenki kiválaszthatja az õ stílusához illõt.

EqUiNoX
Csakhogy egy teljes deadric szett sulya, es egy teljes glass armor sulya kozott nagy kulonbseg van, ezert azok a karakterek, amelyek nem igazan STR kozpontuak, azoknal jobb a light, mert lehet hogy mire felveszik a heavy pancelokat, belerokkannak ;] Lightot viszont siman elbirjak, es meg marad is "hely" a tobbi cuccokra. Nomeg altalaban a nem melee karakterek ellensulyozzak spellekkel es egyeb abilitykkel ezt a light-heavy armorrating hatranyt.

Hogy oszinte legyek, light armorban maszkalo karaktereimnek sosem merult fel az a kerdes, hogy most xy ponttal kevesebb vedelmet kapok az armortol mintha egy heavyben kalandoznek. Nem kell minden karakterrel a tokeletessegre torekedni, mert a vegen azt veszi eszre az ember, hogy mind az 5 aktiv karaktere ugyanabban a cuccban maszkal, ugyanazokkal a fegyverekkel... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Jagi
Pontosan. Assasin a kasztja, annak meg major a light, a többi meg misc.

Fred: Direkt a szint'nem'lépés miatt nem akarok vele foglalkozni.

Haxoror: Az igatságtalanság az az egészben, hogy egy 100-as light skillel a lightnak sose lesz annyi armorja mint egy 100-as heavyvel.
Pedig a karakter számára elõnyösebb páncélt nagyobb hatásfokkal használja(használná) ezáltal az armor is nagyobb(-nak kéne, hogy legyen)
Nyilván nem véd úgy a light, mint a heavy, de akkor is. Nagy a számbeli külömbség.
Ja, és ha nem major skilles páncélt aggatsz rá, akkor is ugyanúgy viseli nem lesz lassabb v. ilyesmi. (már a diablo 2-ben is megoldották ezt)
Pedig a haver orc-ja gyorsabban üt a long sworddal, mint én pedig nekem minor skill. (ez miért van, ez ellen lehet valamit tenni?)

Nem fikázom a játékot, félre ne értsétek, csak ez olyan furcsa benne.
Amúgy überbrutál game 😊