27013
  • galocza
    balmorában szép pénzt érnek az ellopható soulgemek.
    van egy hangyás bánya balmorától délre, pár démonka őrzi. ha megtalálod (a démonokkal nem kell megküzdeni) és elárulod különböző hlaalu főembereknek jutalmat adnak (már az az egy akinek elmondod), az egyik 40000 pénzt érő daedric cuccot.
    vivecben és ghostgateben le lehet nyúlni egy csomó ebony és glass cuccot.
    hirtelen ennyi.
  • Jagi
    Szal minden fullon van és upgradelni akarom a weapon skilleket
  • Jagi
    De van olyan tárgy, hogy fortify longsword 5 pt stb..
  • zsilike
    Varázslattal nem lehet növelni,csak ha használod az ezközt,v tréningnél felpumpálod cash-ért
  • zsilike
    HELP
  • zsilike
    HI!hogy birom telepumpálni magam pénzzel az elején????
  • Jagi
    Nem tudjátok véletlenül, hol lehet véletlenül direkt bow, short sword, longsword, vagy armor mövelő varázslato venni?
  • Ark
    Nagaarum:

12. Zainab Camp
    Néhány napig maradtam az Ahemmusa-k táborában és indultam tovább a harmadik törzshöz a Zainab-hoz. A táboruk Tel Mora-tól délnyugatra található. Megérkezve a Wise Women Sonummu Zabamat sátrába mentem és beszéltem vele a próféciáról. Elmondta, hogy Ashkhan Kaushad-al kell beszélnem, átmentem az ő sátrába és beszéltem vele, (két féle módon kaphatod meg a feladatot vagy 70% fölé dumálod vagy ajándékba adsz neki egy exquisite cipőt.) a feltétele, hogy meg kell ölnöm egy vámpírt Calvario-t. Calvario egy közeli sírba a Nerano Ancestral Tomb-ba vette be magát, ez a tábortól északra van. Belépve a sírba rögtön egy alacsonyabb szintű vámpír ugrott nekem remek csapással még a levegőben vágtam ketté. Tovább haladva még jó néhány vámpírt intéztem el, míg eljutottam Calvario-hoz. Aktiváltam a Shadow Amulet-em és közelebb lopóztam hozzá, érezhetett mert nyugtalan lett én sem vártam sokáig egy ezüst nyílvesszőt helyeztem az idegre és szinte pattanásig feszítettem az íjamat. A csendet egy döbbenetes ordítás verte fel Calvario fél térdre esett a becsapódás erejétől és döbbent szemmel meredt a mellében megjelenő nyílvesszőre, összeszedte magát és felállt, kezeivel furcsa mozdulatokat tett, nem vártam meg mi lesz a vége útjára indítottam a második vesszőt is. A közelről leadott lövés a nyakán találta el és leszakította a fejét. Összeszedtem amire szükségem volt és indultam vissza a táborba. Ashkhan nagyon hálás volt, de újabb ötlettel állt elő szerezzek neki feleséget de nem akárkit hanem egy Telvanni Házból való nemes leányát. Dühösen léptem ki a sátrából, nincs az a Telvanni úr, aki hozzá adná a leányát, elmentem Sonummu-hoz elmondva neki mi történt. Ő is átlátta a helyzet megoldhatatlanságát és a következő ötlettel állt elő, menjek el Tel Aruhn-ba és Savile Imayn-től vegyek egy szép rabszolgalányt és őt adjuk feleségül az Ashkhan-hoz.
    Tel Aruhn a tábortól délkeletre volt, oda érve a város északi részén megtaláltam Savile-t, mondtam neki, hogy valami speciálisat keresek (something special) mondta van egy megfelelő rabszolgája de hozzak nagyon jó minőségű ruhákat, cipőt neki (exquisite shirt, skirt, and shoes) valamint egy üveg Telvanni Bug Musk parfümöt. Tel Mora-ban van Elegnan ruha boltja, aki árul ilyen dolgokat. Hajóval átmentem Tel Mora-ba a boltot könnyen megtaláltam és megvettem a kért dolgokat, valamint betértem Jolda-hoz és megvettem a parfümöt. Visszamentem Savile-hoz, 1200gp-t kért Falura Llervu ért, keményen alkudtunk és sikerült 600gp-ben megegyeznünk. Megkaptam a ketrec kulcsát és kiengedtem Falura-t. Odaadtam neki a ruhákat és a parfümöt, átöltözött, egy Telvanni Lady állt előttem. Visszatértünk a táborba, az Ashkhan roppant hálás volt és elismert mint a Zainab törzs Nerevar-ja és meg kaptam a törzs magical thong-ját.
  • zsilike
    HI!nagyon régen csináltam a föküldit,most kezdtem ujra,nem tiszta teljesen most igy,de azt tudom,h az egyik táborba-el kell hozni egy joféle nyilat,tutiez lesz.a barlang a közelbe van,tábortol d re,asszem megy veled a tag is erre már nem emlékszem most,a barlang egy "zsákutca" végén egy tag--kill him+a nyil a faoszlop,pillér mögött rejtözik!!!!DE szerezz egy VÉGIGJátszást!!!+tesmap,különben lehetetlen a keresgélés!!!most én föküldit nem nyomom,csak kalandozás,igazi outlaw a karakterem,egy nagyon gonosz DRUIDA!!!!
  • Nagaarum
    zsilike! Milyen nyilat? Ezek szerint nem.
  • zsilike
    Van végigjátszásod-TESMAP???
  • zsilike
    Hi!a nyilat már odavitted???
  • Nagaarum
    A sámán nő sem változtatja a Journal-omat. Itt tudtommal nem lehet csak úgy belekezdeni a küldibe, mint pl. a Diablo-ban (ott a küldit nem kellett "átvenni", el tudtad kezdeni magadtól is). Ráadásul tudom is, hogy mit kell tennem, csak átvenni nem tudom a feladatot.(van leírásom, csak fingom nincs, hogy miért nem úgy van, ahogy ott le van írva.).
  • HellWolf
    Nos, az egy kicsit trükkös lesz, mert a törzsfő nem nagyon szeretne téged Nerevarine-é tenni. Először valami vámpírt kell legyakni, aztán meg egy feleséget kell neki szerezni. A sámán nő segít neked a feladatokban.
  • Nagaarum
    Zainab
  • Nagaarum
    Valami Zanib vagy ilyesmi... Miért? Nem fix sorrendben vannak?
  • HellWolf
    Melyik nálad a harmadik tábor?
  • Nagaarum
    Sziasztok!
    Most csináltam meg azt a küldetést, amikor a második ashlander táborban a varázslónő elnevez Nerevarine-nak (miután lecsitítom a Kultistákat és az Ordinátorokat a szentélyben.). Elvezettem a nőcit az adott helyre, miután a szobornál felismeri bennem Nerevarine-t. Viszont a harmadik ashlander táborban nem adja meg senki a következő quest-et. Miért???
  • Bandew
    Nincs gáz. :-D
    Csak benéztem, aztán láttam a szép piros X-t és gondoltam elütöm az időt valamivel. :-)
  • Chaos Mad
    háj háj :)
    hey de régen jártam erre pedig ott van a favoritok között a topik. mi ez a cim váltás, az Oblivion miatt? biztosan.. jó a banner! :)
  • PiszkosFred
    Na részemről köszönöm és /bow, ez így már tökéletes ;]
  • haxoror
    parancsolj :)
  • David2
    ok, semmi gond, csak az egység kedvéért szóltam
  • PiszkosFred
    Az hogy az Oblivion topik neve pontatlan, az egy apro hiba amit majd egyszer talan korrigal valaki ;] Attol meg nem kell ennek is hibasnak lennie, megha ez az egy nevelo az egvilagos semmin sem valtoztat. Mar banom hogy "hozzanyultam" e kettohoz (jot akartam), de csak azert rossz cimet nem fogok irni mert mashol is igy van. De mint jeleztem, akinek nem tetszik, orvosolja vagy orvosoltassa a megfelelo emberekkel, engem meg szedjen le akkor valaki errol a topikmarhasagos "posztrol", ugysincs ra szuksege se a topiknak, se nekem. Bannert visszaraktam, a nevet nem. Ennyi. Tema reszemrol lezarva, tul van ez reagalva es magyarazva...
  • David2
    a téme címével kapcsolatban: az oblivionos topiknak Elder scroollal kezdődik, ez meg THE elder scrollal... amúgy a rövidebb jobb lenne, mert ez egy picit hosszú, s így két sort foglal a kedvencekben
  • PiszkosFred
    Kérésed akár egy parancs ;] (remélem melóhelyi cacheből reggel elő tudom bányászni a régit...)
  • David2
    már megint más a banner
  • PiszkosFred
    Ok, ez esetben elnézést a jelzőért ;] Azt hittem jött valami okos moderátor, benézett és csak úgy hopp intézkedett. Nincs meg valakinek a régi zöld?
  • ollie
    Nekem spec tetszett a Bandew által belinkelt...
  • Bandew
    Az a jóképességű én voltam. :-D
    A régi képet törölték az adattárból és amit beraktam, még az volt a legjobb, amit találtam, így hát ugyanazt a nevet adtam neki, mint ami a réginek volt és ugyanoda töltöttem, így az url nem változott és moderátor nélkül is be tudtam rakni. De tényleg bocsika, hogy nem kérdeztelek meg titeket, csak az a banner a tipikus morrowind logo volt, így hát azt gondoltam nem lesz ellene kifogásotok. Szal mégeccer bocsesz. :-)
  • PiszkosFred
    Akinek van jobb ötlete bannerre, ne fogja vissza magát, ez csak egy régi verzió reaktiválása. Mivel a régi zöldest lecserélte valamelyik jóképességű, ami helyette volt pedig a játék arculcsapása a fórumon, ezért bátorkodtam ezt betenni bannernek.

És a topik neve engem már marha régen zavart, ezért kijavítottam. Akinek ellenvetése van, kérem jelezze, de ha egyszer már valaki csak úgy megrakott házigazdának, úgy éreztem ezt a kis apró korrekciót megtehetem. Ha nem, akkor intézkedjenek a megfelelő személyek ;]

tep: örülök hogy segít, sok jó ember tett sokat az oldalért, az ő érdemük az egész ;]
  • tep
    Én csak most kezdtem el játszani vele.....

sokat segít EZ az oldal
  • Nuki
    Kösz ^__^
  • PiszkosFred
    A hivatalos dátum 2005 december 15. A valószínűsíthető dátum 2006 tavasz.
  • Nuki
    Háj all!
    Nem tudjátok mikor lesz Oblivion?
  • PiszkosFred
    Én is. Nemtudom mi ez, de a régi sokkal jobb volt. Ha nem rakják vissza a régit, akkro csinálok egy újat, mert ez szerintem....inkább nem minősítem. ;]
  • haxoror
    Hmmm...
    mintha én egy másik bannerre emlékeznék...
  • RaveAir
    Nem adnak ki köztes verziót.
  • zsilike
    Honnan szedjem le????és higy áll most,könyvet,feladatokat forditottak mar????
  • David2
    szép lassan, de biztosan, haladnak