The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Blades
I. rész - 5. Feladat - 1.rész küldetést nyomom, de van egy aprócska gond...
Caius elküldött, hogy találkozzam Hassour Zainsubanival, de a megadott helyen Ald Skar-ban, nem található.....szóval most elakadtam....átkutattam az egész tetves Ald-Ruhn-ot és mindenki, aki tud róla, ebbe a kocsmába kalauzolt, de a fickó egészen egyszerûen nincs ott.....😞(((
Talalkozott mar valaki ezzel? Vagy en csinalom hulyen? Minden tippet megkoszonok.😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
De nekem jobb lenne egy morrowind tanfolyam, csak azzal meg egy gond lenne: Akkor túl könnyûvé válna a cukorfalat, mert ahogy olvastam, a profik nem tudják hogy nehézzé tenni. :-D
\"Never say never!\" W Churchill
Egyszóval: csavargó vagyok egy hatalmas világban. :-)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Én hónapok óta játszom ezzel a játékkal, s még mindig csak 9.level vagyok. Te egyátalán játszottál vele pár óránál többet?
Offom lezárva. :-)
ez "Foglalkozás, hobby: Multiplayer neten-->FPS" biztos kántör sztrájkot takar. az ilyen még jó, hogy nem tud mit kezdeni a morrowinddel😄 rilódhoz meg grenéd dobáláshoz nem sok iq kell.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ennek ellenére mindkét világ hatalmas, és soksok idõ után is képes meglepetéseket okozni...
Már Guldmaster vagyok a Fightersben,most pályázoma Archmage szintre.
Csak 1 picit kell fejlõdnöm,elhanyagoltam a magicdolgokat,inkább küzdöttem.
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ja ha már vámpir vagy elkészitheted az Eltonbrand-et(Goldbrandból,na persze ha épp nálad van)Ez az egypozitivuma volt,mert ezt én is megszivtam egyszer.
Go Jeff Go!!!!
Meg szeretném kérdezni ha vámpír lettem hogy gyógyulhatok ki belõle?
Meg alszok és eggyre kevesebb lesz az életem!
Mit csináljak?
Gnisistõl északra találkoztam egy pasassal, aki elõször nem kedvelt. Aztán mondtam neki, hogy ha baja van, menjen Gnisisbe, és ott a "hílõr" segít neki. Ez meg azóta rajtam lóg. Vigyem oda a gyógyítóhoz? De kihez Gnisisben? :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
DB
Amúgy nem harcos karakterek+Strength: én csak ugrálva megyek mindenhova, ettõl nõ az Acrobatics-om szépen, és mivel az nálam fõskill, gyorsabb a szintlépésem is, és gyakran kapok 2x, 3x szorzókat Strength-re... Alig járok a 14. napon, de már 16, szintú az emberkém, és 70 fölötti a str-je (pedig Bosmer).
DB
"(viszont sokkal több enchant fér a heavybe mint a lightba)."
Dyviath Fyrt - Õ hol van?
Glass armort még mindíg nem találtam.<#falbav>#falbav>
Régi beidegzõdés hogy a varázsló nem használ páncélt, én se használtam amíg meg nem láttam Dyviath Fyrt aztán az gondoltam hogy miért ne? Végülis igaza van az öregnek 😊
Morroban a páncél nem azt dönti el hogy eltalálnak-e hanem azt, hogy ha eltalálnak mennyit nyel el a sebzésbõl, lehet hogy a light armor kevesebbet de mivel gyorsabban lehet benne mozogni ezért kevesebbszer is találnak el. Minden páncéltípusnak megvan az elõnye és a hátránya így mindenki kiválaszthatja az õ stílusához illõt.
Hogy oszinte legyek, light armorban maszkalo karaktereimnek sosem merult fel az a kerdes, hogy most xy ponttal kevesebb vedelmet kapok az armortol mintha egy heavyben kalandoznek. Nem kell minden karakterrel a tokeletessegre torekedni, mert a vegen azt veszi eszre az ember, hogy mind az 5 aktiv karaktere ugyanabban a cuccban maszkal, ugyanazokkal a fegyverekkel... ;]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Fred: Direkt a szint'nem'lépés miatt nem akarok vele foglalkozni.
Haxoror: Az igatságtalanság az az egészben, hogy egy 100-as light skillel a lightnak sose lesz annyi armorja mint egy 100-as heavyvel.
Pedig a karakter számára elõnyösebb páncélt nagyobb hatásfokkal használja(használná) ezáltal az armor is nagyobb(-nak kéne, hogy legyen)
Nyilván nem véd úgy a light, mint a heavy, de akkor is. Nagy a számbeli külömbség.
Ja, és ha nem major skilles páncélt aggatsz rá, akkor is ugyanúgy viseli nem lesz lassabb v. ilyesmi. (már a diablo 2-ben is megoldották ezt)
Pedig a haver orc-ja gyorsabban üt a long sworddal, mint én pedig nekem minor skill. (ez miért van, ez ellen lehet valamit tenni?)
Nem fikázom a játékot, félre ne értsétek, csak ez olyan furcsa benne.
Amúgy überbrutál game 😊