steweee#23699
igen, ezt már nem is említettem nehogy nagyon kötözkösőnek tűnjek. és ez a médium/heavy páncél különválasztás is igen erőltetett.egyszerűbb lett volna ha van unarmored/dodge ami ügyesség+gyorsaság alapú, akkor a light ami szőr/bőr meg a sisak és a kesztyű/alkarvédő csizma/lábszárvédő nem számít bele a páncélképzettségbe-osztályba csak a testvért(ami takarhatja ugye a combokat vállat és a felkart is)mert azok nem akadályoznak a mozgásban csak súly.páldául én a barbáromat úgy tudnám leginkább felöltöztetni hogy egy bőrpáncél és fém sisak, fém alkar és lábszárvédő.nagyon rámentek az összerakható darabokra és azok gyűjtögetésére,de ez inkább már hátrány mint előny.nem értem a vállpáncélt minek elkülöníteni a mell/hátvértttől,illetve a felkarpáncél is a mellvért része lehetne.a combot pedig mondjuk a mellvértről lelógó láncing vagy sodrony takarhatná bizonyos páncéloknál, itt ez is minden esetben külön van. na jó, amőgy nagyon szépre meg van csinálva, mindegy ez már ilyen. talán az oblivionba nem erőltetik feleslegesen