The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvani Ancestral Tomb alján van a bejárat Tukushapalba.
Hali!

Secunia-t megtalalta mar vki?Ot kell megolni hogy a Caldera banya bezarjon.Tudjatok holvan???????help

Önmagam paródiája vagyok.

Hali! Valaki PLZ mondja meg h. hol van Tukushapal ha jól írtam, ahol a Face of God található! THX

Hmuda
Te meg nyugodj le, majd segítenek ha tudnak, ha sikítozol azzal csak rosazbb lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
<#mf1>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

littleNorbi
kösz, eljutottam.

Esrohnoil
Feltöltöttem a galériámba, de ide is belinkelem.
Kékkel jeleztem az utat amin a partról, észak felõl a hegyek között elérheted a barlangot.
Feltételezem h. a nyíl Nchuleft-ben van, és akkor készíteted a képet amikor ott voltál.
(Sosem jártam a barlangnál, csak összevetettem a térképet a TES-mappal. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

littleNorbi
Ez az a térkép.

littleNorbi
Vki betudná jelölni a játék térképén (NEM a Tes-Map-on) a "Cavern of the Incarate"-t ?

ollie
Vérfarkasok????????? Nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurty
Na? írjatok már!!!!

Kurty
Császtok!!! Skaal Vilage-t mikor támadják meg a vérfarkasok???? Melyik küldetés közben?????????????

LittlENorbi:

Igen

Nemo me impune!

AMD Boss:

Elõször beszélj Nibani Maesa-val a Wise Women-el (60% fölé kell dumálni), õ küld Zabamund-hoz. Zabamund-ot dumáld 70% fölé és adj neki 200gp-t ajándékba ekkor kapsz engedélj, hogy beszélhess Ashkhan-al Sul-Matuul-al.

Nemo me impune!

A Temple Cult és az Imperial Cult nem üti egymást, lehetsz mind a kettõ tagja. Sõt, aki alchemy-vel foglalkozik, annak érdemes az Imerial Cult ide vonatkozó küldetéseit teljesíteni, nagy segítség lehet. Ugyanez igaz a pénzbehajtó (speechcraft) és a kincskeresõ küldikre is.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

PiszkosFred
Már korábban is írni akartma, de felraktam a DB által leírt lighting modokat, és az linearról átváltottam quadraticba. Érdemes kipróbálni, és ezúton is köszönöm a tippet ;] És egyet kell hogy értsek, meg mernék rá esküdni, hogy gyorsabb(fps) lett a játék... A látványról nem is beszélve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Kezdésnél Arillenél szerintem van egy 40-60as tekercs. De ezen kívül szerintem minden "vegyesboltban" kapható, a mágus céh kereskedõ tagjairól nem is beszélve...

littleNorbi
Ja és hol lehet venni open scrooll-t ?

ehh...igen..elég bárgyú ötlet...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ollie
Hogyan lehetne többször? Nem lehet 2x születni.

littleNorbi
Ha egyszer megválasztom a csillagjegyemet akkor töbször nem lehet ?
Ja és hol lehet venni open scrooll-t ?

littleNorbi
Urhilaku-Astral Burial = Urhilaku Burial Caverns ???

Tárgytalan, közben rájöttem magamtól 😊

AMD Boss
Beszéltem (Urshilaku Camp) Zabamund-dal,Zanummu-val,Maeli-vel és le is fizettem õket, de egyik sem jelentett be Sul-Matuul-nak.De miért nem ?

megvan megtalaltam <#vigyor2>

honnan tudnam ezt a modot letolteni?Kerestem en mindenfele,de nem talaltam.

Bandew
Van olyan mod, amivel mindegyik nagyházhoz tudsz csatlakozni, bár semmiféle gyûrû nincs benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tud vki egy olyan modrol ami elvileg egy gyurut ad,es barmelyik hazhoz csatlakozhatsz vele?

EqUiNoX
Egy karakter alapesetben csak egy Nagy Haznak lehet a tagja. Emellett a Harcosok es a Tolvajok cehe egy ponton utik egymast, erre is erdemes odafigyelni. Hogy a cult es a temple utne e egymast? Szerintem nem, de sosem volt kedvenc cehem egyik sem, talan majd Tutilevi valaszol ra, o nagy Temple guru ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Most egy osszetettebb kerdes(wizard staffot megvettem Ranistol Balmoraban):Szoval most mindenfele guild tagja vagyok.De kerdes hogy minddel el lehet jutni max rangig,vagy lesz vmi valasztasos dolog?Masik,most a Hlaalu haz tagja vagyok ,de masik hazak kuldeteseit is csinalnam majd.Vagy itt csak egyet lehet,es mar nem valthatok hazat?Utkozik a Temple+Imperial cult?Szoval ilyen kerdeseim vannak.

Nem tudja vki hogy a TES-ben hol lehet beállítani hogy szintlépésnél max mekkora szorzókat lehessen választani? Régebben volt egy plugin ami szintlépésnél csak 2 pontot engedett rakni a tulajdonságokra (még akkor is ha a szkillfejlõdés miatt 5 is lehetett volna) de sajnos már nem emlékszem a nevére 😞

Esrohnoil
De a staffért elmentél a 3 óra alatt? <#ravasz1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

én wiz staffért vissza kellett menjek a puszta közepére, mert ott fogyott el az ereje a varimnak, és azt dobtam el mert semmit nem ért szememben :-)
szal hajrá :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

"Sziasztok!

nagyon jó a gém, csak elakadtam 3 órányi játék után.
Azt írja ki hogy:
"Enter your name"

még nincs karakterem, tehát nemtudom milyen nevet kell megadni, és a kézikönyvben sem találtam.
Ez ugye valami eredetiség ellenõrzése a játéknak?

Elõre is köszi."

:-D

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

Hi.Wizard's staff-ot keresek.A Ramamilkeset mar megtalaltam,de elhagytam/eladtam vhol.Kellene nekem meg egy hogy rangot lephessek.Pls hlp!!!!

AMD Boss
Nekem a Urshilaku Camp-ban Sul-Matuul(pedig bejelentettem magam) nem adott semmiféle feladatot, sõt nem is bírtam vele beszélni.Menjek rögtön az apja íjáért ?

Kurty
Most vagyok (bloodmoon) annál a küldetésnél amit wind-eye ad, hogy a köveket keressem meg és csináljam az utasításait, elmentem megkeresni a térképe alapján a beast stone-t de nem találom. nem tudnátok megmondani pontosan hol lehet a tó-tól???

Na, senki sem tudja, hova tûnhetett?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

köszi szépen
EqUiNoX
Abelle Chriditte (Valenvaryon Strongholdban, a Propylon Chamberben)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

hol találok Master-trainert,akinél az alkimiát tudom fejleszteni?
szerintem a "vigyünk neki ajándékot és kérdezzük meg udvariasan az ashlandi szokásokról" küldetés nem azonos "loccsantsuk ki az agyvelejét" küldetéssel
ezért nem beszél Caius

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Viszont a trainer csak akkor tud téged tanítani ha a skillhez rendet tulajdonságod (itt most az intelligencia) alacsonyabb mint a skill szintje, tehát 50-es IQ-nál az alchemy skillt 50 fölé csak gyakorlással vagy skill drain tréninggel tudod emelni.

Master-trainernél vagy skill-draines trükkel bármelyiknél.

Ha az alkimia elérte az 50-es szintet kiknél lehet tovább fejleszteni?
Kurty
Most vagyok (bloodmoon) annál a küldetésnél amit wind-eye ad, hogy a köveket keressem meg és csináljam az utasításait, elmentem megkeresni a térképe alapján a beast stone-t de nem találom. nem tudnátok megmondani pontosan hol lehet a tó-tól???

PiszkosFred
Nem kell mindent szó szerint értelmezni...

littleNorbi
Mikor megjöttem Hassour Zainsubani-tól Caius nem ültettet le a fotelbe és nem kezdett semmit mesélni nekem,de miért nem ?

Üdv! gondok vannak a Tribunallal:
Meg kéne találnom Asciene Rane-t az Ebonhearti Grand Council chambersben. Csak éppen nincs meg. A TES-ben megnéztem, ott kiírta, (a render windowban csak a nagy szürkeséget látom, éljen a TNT2) Ez egy hiba lenne, vagy valahol bújkál?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

PiszkosFred
Van egy tarisznyarak Vivec mellett, es jopar gazdag kereskedo Mournholdban. Elobbi mindent megvesz eredeti aron es 10k aranya van, utobbiak is gazdagok de ok mar alkudoznak kemenyen...