The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Secunia-t megtalalta mar vki?Ot kell megolni hogy a Caldera banya bezarjon.Tudjatok holvan???????help
Önmagam paródiája vagyok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kékkel jeleztem az utat amin a partról, észak felõl a hegyek között elérheted a barlangot.
Feltételezem h. a nyíl Nchuleft-ben van, és akkor készíteted a képet amikor ott voltál.
(Sosem jártam a barlangnál, csak összevetettem a térképet a TES-mappal. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Igen
Nemo me impune!
Elõször beszélj Nibani Maesa-val a Wise Women-el (60% fölé kell dumálni), õ küld Zabamund-hoz. Zabamund-ot dumáld 70% fölé és adj neki 200gp-t ajándékba ekkor kapsz engedélj, hogy beszélhess Ashkhan-al Sul-Matuul-al.
Nemo me impune!
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ja és hol lehet venni open scrooll-t ?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
szal hajrá :-)
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
nagyon jó a gém, csak elakadtam 3 órányi játék után.
Azt írja ki hogy:
"Enter your name"
még nincs karakterem, tehát nemtudom milyen nevet kell megadni, és a kézikönyvben sem találtam.
Ez ugye valami eredetiség ellenõrzése a játéknak?
Elõre is köszi."
:-D
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
ezért nem beszél Caius
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Meg kéne találnom Asciene Rane-t az Ebonhearti Grand Council chambersben. Csak éppen nincs meg. A TES-ben megnéztem, ott kiírta, (a render windowban csak a nagy szürkeséget látom, éljen a TNT2) Ez egy hiba lenne, vagy valahol bújkál?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?