• steweee
    végigjátszást(magyar nyelvűt) tudsz hozzá? mert én vagy kétszer eljutottam a végéig, de mindig hiányzott a kard egy darabja, és így nem tudtam kinyírni a fővarázslót.vagy nem ő a végső ellenfél? mert olvastam a topicjában hogy állítólag utólag is vissza lehet menni az egyes darabokért ami hiányzik, de azt már nem írták le hogy hogyan, nekem meg nem sikerült

egyébként egyszerűen meg lehetne oldani hogy ne lehessen pénzért félistent csinálni. ha már alapban nem írták bele a játékban, valaki írhatna egy modot, hogy minden 1 skillpont növekeség után lehet tréningeltetni 1 pontnyit(mondjuk 30 pontszám felett, mert van amit nem is lehet fejleszteni ha túl alacsony, mert nem tudja elsütni a varázslatot vagy kotyvasztani vmit)és a primary skillt lehetne 100-ig, a secondaryt 75-ig az összes többit 50-ig felvinni. így máris számítana ki milyen alaptulajdonságokkal kezd, később is csak abból lesz igazán erős. amit óriási hülyeségnek tartok a játékban az, hogy a különböző páncélokhoz külön képzettség kell. teljesen élettől elrugaszkodott, irreális, és csak azért tették bele hogy még több képzettség legyen.úgy lenne logikus hogy ha vki erős, akkor tud nehéz páncélban mozogni és harcolni, aki gyenge meg azért nem veszi fel mert hamar kifárad vagy el sem bírja.